EXCLUSIV Şeful Registrului Auto Român Timiş, pedelistul Dorin Cândea,condamnat pentru înmatricularea de...

EXCLUSIV Şeful Registrului Auto Român Timiş, pedelistul Dorin Cândea,condamnat pentru înmatricularea de maşini cu documente falsificate

37
DISTRIBUIȚI

Şeful Registrului Auto Român Timiş, Dorin Cândea, care este şi consilier judeţean din partea PD-L Timiş, a fost condamnat, înainte de a fi numit în această funcţie, pentru că a înmatriculat maşini folosindu-se de documente falsificate şi a ajutat şi alte persoane să facă la fel. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş a întocmit în 1994 un rechizitoriu prin care au fost trimise  în judecată zece persoane, printre care şi Cândea Iosif Dorin, la vremea respectivă gestionar la staţia 5 Peco din Târnăveni. Conform procurorilor toţi aceştia „în perioada decembrie 1992 – iulie 1993 au participat în calitate de autori, instigatori sau complici în mod repetat la falsificarea unor înscrisuri oficiale sau sub semnătură privată” pentru a înmatricula maşini mai vechi de opt ani sau fără documente de provenienţă. În cazul lui Cândea, procurorii l-au acuzat că a cumpărat de la una dintre membrele reţelei şase chitanţe vamale falsificate, pentru două dându-i o maşină, iar pentru celelalte patru 300 de mărci germane pe un document. Ulterior, Cândea a înscris, în 19 martie 1993, un Volkswagen 281, mai vechi de opt ani. „Inculpatul a completat chitanţa vamală falsă purtând ştampila contrafăcută a vămii Nădlac cu data ireală de 1 decembrie 1991. Inculpatul a folosit un contract de vânzare – cumpărare tipizat în limba germană, completat de Molnar Leonora (cea care i-a vândut chitanţele, n.a.) şi copia notarială a traducerii în limba română”. În 18 mai 1993, tot cu documente falsificate, Dorin Cândea a înmatriculat la Poliţia Mureş un Renault 18, în 14 mai un Mercedes D pe care, ulterior, l-a vândut cu 500 de mărci germane. În 25 mai 1993, a fost înmatriculat un Volkswagen Passat pe numele unui bărbat care nu ştia că actele sunt falsificate, în sarcina lui Cândea reţinându-se că „a completat chitanţa vamală falsă”. Actualul şef al RAR Timiş a fost trimis în judecată pentru fals material în înscrisuri oficiale în formă coontinuată, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată. Tribunalul Mureş l-a condamnat la 1 an şi opt luni de închisoare cu suspendare, Curtea de Apel Târgu Mureş la un doi ani şi şase luni cu  executare. În recurs, Curtea Supremă de Justiţie l-a condamnat definitiv, în 1999,  la câte doi ani de închisoare pentru fals material în înscrisuri oficiale şi pentru complicitate la fals material şi a constatat că „în baza Legii 137/1997 cele două pedepse au fost graţiate„.

Aceasta nu este singura condamnare a lui Dorin Cândea.


După ce în 25 octombrie 1998  a provocat un grav accident de circulaţie intrând cu maşina pe contrasens, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în 2001 şi condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia pentru vătămare corporală din culpă la opt luni de închisoare în decembrie 2003. În 12 iunie 2009, Tribunalul Târgu Mureş a dispus reabilitarea judecătorească  a pedelistului după mai multe cereri respinse deoarece nu îndeplineau condiţiile legale.

La alegerile locale din 2008, Dorin Cândea s-a remarcat prin urmărirea jurnaliştilor care s-au dus să relateze despre un incident petrecut în localitatea Ciacova. Preşedintele PD-L Timiş de la vremea respectivă, actualul senator Dorel Borza, a susţinut „„Cândea este un om greu de stăpânit. Eu nu mă înţeleg cu el. Este omul lui Gheorghe Ciobanu (candidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul Ciacova, n.a.)”. Ulterior, în aprilie 2009, Dorin Cândea a fost numit şeful RAR Timiş.

Numele pedelistului Dorin Cândea apărut şi în dosarul DIICOT Slobozia în care a fost cercetat Sergiu Băhăian alături de alţi complici pentru o serie de asasinate, dar şi „ţepe” de 5,4 milioane lei. Democrat liberalul a fost audiat în calitate de martor în acest dosar şi le-a spus anchetatorilor că l-a cunoscut, în 2006, pe Sergiu Băhăianu prin intermediul lui Gheorghe Teleagă, omul de încredere al fostului patron de la Sabina Product. Cândea a trimis prin poştă 1.500 lei şoferului lui Băhăian, şoferul Edward Marian Mărculescu, arestat în acelaşi dosar. Au urmat şi alte discuţii între Băhăianu şi Cândea, iar în una dintre ele din 2007 “au discutat şi despre campania electorală locală şi parlamentară. Băhăian s-a oferit atunci să le furnizeze confecţii, produse de la fabrica surorii sale, cu diferite defecte de fabricaţie pentru a fi distribuite alegătorilor înainte de campania electorală. A trimis atunci nişte bani online pentru plata carburanţilor folosiţi în transportul confecţiilor de la Bucureşti până la Timişoara (explicaţie nesatisfăcătoare a transferului sumei de 1.500 de lei prin mandat online către Mărculescu Edward Marian la data de 21.05.2007, dacă ne raportăm la data începerii campaniei electorale)”, se notează în rechizitoriul procurorilor DIICOT. Actualul şef al RAR susţine că l-a cunoscut pe Teleagă, nu şi pe Băhăianu. În acelaşi dosar, anchetatorii au stabilit că Sergiu Băhăianu a vândut două maşini închiriate de la o firmă din Piteşti, un VW Passat şi un Renault Megane, ” unui anume Marcel (identificat ulterior ca Farcaş Constantin Marcel) o cunoştinţă a lui Cândea Iosif Dorin”.

37 COMENTARII

  1. Ati omis doua aspecte importante: fals si uz de fals! Cand l-au uns la CJT a jurat si a dat in scris ca nu a colaborat si ca nu are cazier!!! Acum, trebuie invalidat acest ipochimen jegos! Dl. Briantina, asa cum e cunoscut la RAR, si-a sunat secretara si i-a dat ordin sa sune angajatii ca sa comunice ca e…relaxat si ca va da in judecata!

  2. mi-a soptlit o pasarica. Cica fiul jegosului astuia a obtinut un contract cu atribuire directa pt. a ingrijii cimitirul din com. Sacalaz (3 sate) pt o suma consistenta. ( cand o stiu cu exactitate suma am sa revin) Probabil va veti intreba ” si ce daca?” numai ca o firma din sacalaz s-a oferit sa faca asta gratis impreuna cu oamenii din sat……. si culmea nu s-a vrut, primar este un…….pdl-ist.

  3. Cand urmeaza INFRACTOAREA de la Protectia Consumatorilor ILIAS Marinela…………………………………….. si TOTI DIRECTORI numiti de ciuma portocalie

  4. Eu as investiga modul in care a fost convins un om, sa ii spunem Olariu Constantin, sa cedeze moca un spatiu comercial foarte bine amplasat intr-o localitate de langa Timisoara, sa ii zicem Sinandrei, pentru ca dl. Candea sa deschida acolo un mini supermarket. Pe mine m-ar interesa suma (modica, e adevarat)dar si mijloacele de persuasiune de care a facut uz seful RAR. Sa auzim de Bine.

  5. Individul asta a debutat de tanar in lumea infractiunilor, mai intai prin tarnaveni si targu mures ca sofer la tigani apoi s-a ocupat cu masini la mana a doua inselandu-si cumparatorii, facultatea si-a facut-o in schimb pe la craiova la spiru haret nu asa cum declara el, dupa facultate a mai stat o vreme prin tarnaveni timp in care s-a si insurat apoi a plecat o perioada prin germania unde se pare ca a mai facut o multjime de infractiuni pentru care a si fost acuzat si posibil expulzat, se intampla prin 2000 apoi intors in tara a plecat prin timisoara unde s-a bagat prin politica pentru ai fi viata mai usoara si a face cat mai multi bani, lucru care era posibil decat in pdl, Concluzia: ca multi pdlisti este un infractor cizelat si titrat pe la fac de 2 lei numa bun pentru acest partid de corupti!!!!

  6. mai gunoaielor va e ciuda dece a ajuns la un nivel asa de sus?!!! vae ciuda dece se stie descurca? eu sunt 100% convins ca nici unul dintre voi nu putea devenii une a ajuns acest om…pentru ca..hai fim seriosi..trebuie sa ai si cap pentru a ajunge la un nivel de conducere…deci rugamintea mea este sa ganditi de 2 ori iinte sa scrieti ceva pe forum

  7. Sincer, nu as vrea sa ajung la „nivelul de sus” al lui Candea. Un gainar, un mincinos notoriu, un agent acoperit…inchipuit, un „confident” al lui Nuti Udrea si un mare fabulist si romancier! Maine e ultima lui zi de lucru!

  8. Sincer tu „Pacorabane” nici nu ai cum să ajungi la nivelul lui Cândea dacă tu nici măcar nu şti să scri corect, „Pacorabane” se scrie defapt Paco Rabanne. Toţi cei care va-ţi exprimat opinia aici cred că defapt chiar nu aveţi ce face alceva decât să vă uitaţi la toate articolele care sunt făcute doar ca să fie făcute. Poate că acest om a făcut ce a făcut dar aşa cum scrie şi in acest articol cererile au fost respinse deoarece nu indeplineau condiţtiile legale şi tot aici mai scrie ca cele două pedepse au fost graţiate în baza Legii 137/1997. Citiţi cu atenţie inainte de a vă exprima opinia in legatură cu ceva. O seară frumoasă!

  9. Bai Medelina, isteat-o, aici, in acest articol doreste sa se scoata in evidenta ca acest mamaligar pdlist, cum sunt de fapt marea majoritae si probabil si tu, la data cand a dat declaratia pe propia raspundere ca nu are probleme penale a facut-o in fals, si asta stie si mamaligarul ca doar are fac de drept la spiru haret, mai mult ca sigur la fara frecventa, fapt care contravine deontologiei functionarului public si mai presus de toate nu este nici moral, mai mult este si incompatibil cu una din functii, director rar sau consilier, iar in aceasta situatie sunt f multi pdlisti. Debitezi numai prostii bai Medelina pt ca nu stiu daca ti-ar placea sa-ti fie conduse destinele de un asemenea penalist egal pedelist, ar fi vai de c.ru tau bai fat-o, cu atat mai mult cu cat probabil nu stii ca omul a livrat candva si fetite si probabil livreaza in continuare, sau esti cumva producatoarea lui, nevasta-sa stie????????

  10. Iar tu anonim, mai intai ar fi cazul sa mai treci putin pe la scola pentru ca tu insu-ti esti un gunoi din aceaiasi gasca de pdlisti spurcati si sincer nimeni nu o sa va prinda din urma in goana voastra spre culmile alunecoase ale realizarii politice, nu uitati simpaticilor ca dumnezeu e mare, lumea nu mai este oarba si cat mai curand va veti prabusi cu aceiasi usurinta cu care v-ati ridicat pe aceste culmi extrem de inselatoare, pentru ca voua derbedeilor va lipsesc cu desavarsire calitatile si veleitatile politice si va lipsesc tot cu desavarsire si calitatile de conducatori. Concluzia, distrusilor, este ca v-ati bagat intr-un rahat mai mare decat voi care va va inghiti, nici c.c.t de analiza nu va mai ramane la urmatorul taifun. Mai mult de unde stii simpaticule ca nimeni nu a ajuns sau nu va ajunge aclolo sus in locul acestui individ cand acel loc pana sa fie speculat de aceasta clasa politica mizerabila a fost ocupat mereu de catre specialisti, sau ai fi vrut si tu si ai devenit peste noapte impotent???

  11. Doresc sa o informez pe dna Madalina ca nu sunt…parfum. Ii multumesc frumos pentru „monogrofia” cuvantului si pentru simtul estetic si olfactiv al domniei sale. Gusturile nu se discuta. O seara placuta, dna Madalina!
    Ps: al dreacu de proasta!

  12. nemtule, neamtule! ai ajuns si la temesvara nebunule! se pare ca esti international shiaviule! dar ai facut o greseala, ai intrat in cloaca asta de politruci si te-au luat in vizor, politrucii in primul rand care vor sa-ti manance banii pe campaniile lor apoi sa te f..a-n c.r, iar mai apoi de presa, acum baiatule nici apa nilul-ui nu te mai spala dar’aminte a dunarii, la mai mare!

  13. De unde știi tu ca acel „anonim” este din aceeași gasca cu ei..si nu pe tine te.a făcut „gunoi” ci pe cei cre publica ASA ceva!! Nu mai dezvoltati subiectul Pt ca este deja destul!!!! Si „pacorabane” folosește te rog un limbaj adecvat Pt site.urile publice si „Mădălina” are dreptate toate sunt scrise doar ca sa fie scrise..!! Nu cred ca mai e nevoie sa continuam…si cred ca Tu ar trebui sa mai treci pe la Scoala deoarece se pare ca nu ai învățat sa ai un limbaj cult Pt anumite site.uri…!

  14. Si mai am de adăugat ….ce unde știi tu mai „pacorabane” ca el a livrat fetite????ce fetite si de unde poți tu sa susți ASA o prostie pot sa îți garantez 100% ca nu a făcut ASA ceva!!! Nu mai vorbi dacă nu știi.!!!

  15. Mai anonim 2, daca bagi mana in foc ca acest individ, care cu siguranta este in gasca cu tine, nu a livrat fetite, eu iti pot spune tot atat de sigur ca sigur o sa te prajesti, si rau de tot, stii tu o vorba; lupul isi schimba parul dar naravul ba; aista sigur mai face si acum asa ceva pe la timisoara daca a facut in trecut pe la tarnaveni, te las pe tine sa ghicesti, sa deduci sau sa te informezi mai bine despre el, si asta inainte de a baga mana in foc, e o recomandare sincera, omul are dubla sau mai nou tripla personalitate. Deci concluzia; beleste bine ochi si ciuleste urechile in preajma ta ca altfel ai sa te prajesti si mai e o zicala; spune-mi cu cine umblii ca sa-ti spun cine esti, ma refer la individ!!!!!

  16. Ce fetite? Cine a zis de fetite? Fugi la oftalmolog. Daca nu acolo e problema, recomand urgent un drum la neurochirurgie. Ceva iti blocheaza oxigenul in emisfera sudica a creierului!

  17. 1.madalina este vamesita pe care a instalat o candea la vama moravita. 2. Anchetatori sa verifice doar calculator lui candea si vor constata legatura cu bahaian 3. Candea a furat si banii din campania pdl ului justificand ca atat sa strans doar. 4. Dupa dreptul constitutional roman persoana condamnata penal nu poate detine functie politica 5. Arestul lui candea este necesar mai ales in legatura cu activitatea comerciala a pompei de benzina din buzias pe care o detine tot de la tigani 6. Este evazionist fiscal si ajutat la aceasta manevra si de catre varul lui candea de la finanatele timis, alt ingrat.. 7. La denigrat, furat si inselat pe actualul primar din sanandrei si acum vrea postul lui. 8. E josnic si infidel in viata de familie se ascunde dupa sedintele de partid si il gasiti la restaurante ascunse gen la tavi, francesca, angellis 9. Sta toata ziua in jurul adjunctului politiei timis bolbos florin, folosind diminutivul de finu catre acesta, il pupa in fund pe alin popoviciu, si binenteles pe ex sefa itm coreasca… 10. Detine fapte penale si pe teritoriul ungariei, se legitimeaza cu acte false in aceasta tara… 11. Domnule ziarist mai munceste si vei gasi implicatile acestuia in judetul hunedoara

  18. Buna postarea anterioara, excelenta chiar, ar trebui sa se sesizeze careva, daca are cine sa zicem, exact asta este profilul individului, infidel de exemplu a fost din totdeauna si asta o pot confirma apropiatii din tarnaveni, locul unde s-a format, in scimb fapte penale a mai facut si pe la craiova de ex, locul unde si-a facut facultatea la spiru, pana in anul 2000, tot pe acolo in aceiasi perioada a dat cu subsemnatul si pe la parchetului militar si se pare ca tot pentru o inselaciune sau chiar mai mult cu autoturisme mai vechi de opt ani, practic era indeletnicirea lui din acele vremuri.
    Concluzia: este specific numai acestui partid sa adune toate lichelele si sa le puna in functii publice, cum este posibil asa ceva????

  19. No, ce as mai putea spune pentru ca sor spus destule pe aicia. Intradevar este un josnic din mai multe motive. Neveste este la a 3 a desi nu stiu daca cu prima a fost casatorit, asta cu care e acum nici nu stie ceo asteapta. Are 3 copii, unul cu a 2 a si 2 cu cea care sta acum. Pe aici a facut numai prostii, prin statia peco pe unde a lucrat si cu masinile mai inainte de asta. A vandut zeci si vineau diversi tip dubiosii pe la el. A vandut la tg mures sibiua alba iulia si in multe alte localitatii. Pe unde a umblat a facut numa nenorociri. No cine drac lo fi pus acolo la timisoara asa de sus? Ce drac io fi facut de are atita incredere in aista? Cum a ajuns canalia aista prin partid. Am votat cu ei si amu regret la culme!!!!!!!!!

  20. Apropo despre fete a fost vazut tot timpul in compania diferitelor individe bine cunoscute in lumea curvelor mai de lux unele aveau si prieteni pe aicea altele erau mai cochete bine imbracate si lucrau prin institutii publice si banci dar se stia ca alearga dupa tipi cu bani cu pzitii sociale mai bune cu dare de mana etc. Pi aici se aude ca pe unele din ele lea luat la timisoara. Aista i tipu!!!!!!

  21. Ar trebui cautat si la parchetul militar din craiova, in perioada cand si-a facut facultatea spiru la ff a dat si cu subsemnatul pentru aceiasi infractiuni, fals, inselaciune cu autoturisme mai vechi de opt ani. Cum e posibil ca indivizi de genul asta sa ajunga si director RAR Timis, ar trebui verificata si activitatea RAR-ului timis pe toata perioada ib care a fost el director, sigur se va gasi ceva interesant atata timp cat s-a stiut si cu renumitul bahaian!!!!!! Aviz celor interesati si autoritatilor!

  22. Pentru voi toti care comentati acest articol va relatez pe scurt cu ce se ocupa Dorin Candea la R.A.R. Timis,totul putandu-se verifica si nu doar banui:
    Inspectorii Registrului Auto Roman, Centrul Zonal Timis, au oprit la timp introducerea pe piata a unui stoc de piese auto false in valoare de peste 120.000 de euro. Marfa a fost depistata in rafturile si depozitele a 23 de unitati comerciale din Timisoara, in urma unor controale inopinate efectuate la sfarsitul saptamanii trecute.
    “A fost cea mai mare actiune de control desfasurata de inspectorii RAR Timis in acest an, iar rezultatele peste asteptari ne determina sa continuam cu aceste descinderi in forta. in acest fel vom reusi sa supraveghem comertul cu piese auto si calitatea reparatiilor in service-urile autorizate, toate acestea contribuind la cresterea sigurantei circulatiei rutiere”, a declarat seful RAR Timis, Dorin Candea.

  23. Si nu inteleg dnule agent de serviciu ce treaba are atunci politicul corupt din tara asta cu profesionalismul inginerilor din cadrul rar timis, sau politici conduc toate institutiile din romania ca sa se dea mari, cum se mai spune prin popor, cu ce fac de fapt specialistii iar ei sa incaseze doar primele si mitele, oricum daca se deplasa la actiune se uita ca curca’n creci la calitatea pieselor, eventual primea ceva si le baga la vanzare sau eventual se confiscau apoi le cumpara la licitatie la un pret de nimic apoi se puneau in vanzare la magazinul dnului director sau interpusilor lui. Dnule agent de serviciu oricum ai pune-o nu functioneaza, vezi bine cum picati, cate unul, cate unul, pana la alegeri o sa dispareti toti de parc’ar da ciuma in voi, stiti f bine ce va poate pielea, nu va mai aparati pe aici s-au nu ati invatat ca minciuna, prostia coruptia si inselatoria nu dureaza la infinit, a fost suficient trei ani, dar vom mai rezista unul si atat, apoi vrem sa dispareti de pe harta politica a tarii, a fost o experienta care sincer ne-a displacut la toti cu exceptia voastra bineanteles, ati fost un dezastru cu efect intarziat, …….apropo, pentru cultura dumitale, sunt apolitic.

  24. Bai says, tu esti vre-un moldovean cumva?, nu cumva ii spui lui maica-ta fa si la rahat dansul?, apropo de unde ai inventat cuvantul asta „inormezi” sau esti vre-un incult tot de-al lor, cum este si ministrul ala de a mai inventat si el alt cuvant, ia-te de mana cu el prietene si arunca-te direct in cel mai apropiat rau de pe acolo, este cel mai indicat, bine spune cel de mai devreme ca voi promovati prosti’n romania!!!!!

  25. bun…din aceasta clia….toti care aucmentat e sie isi ad d treablor…..comentariile acestea chiar nu isi au rostul deloc….cine sunteti voi sa va bagati in viata persnala a dansului? toti suntem oameni si gresim, oricum am retinut fiecare adresa de mail, de pe care au fost publicate comentriile vulgare si jignitoare,in cazul in care dumneavoastra contnuati jignirile…vom lua masurle corespunzatoare situatiei

    o seara buna tuturor!

  26. Totusi nu pot sa cred cum se pot intampla lucruri de genul asta, cum pot ajunge asemenea indivizi in functii politice, care este de fapt scopul exact al acestui partid situat la guvernare de promoveaza asemenea specimene, ce pot sa spun este ca situatia este generalizata la nivel national, umblu prin tara si peste tot aud asemenea cazuri si pot spune ca aproape zilnic, trebuie facut ceva cat se poate de urgent pana nu este prea tarziu, trebuie sa-i aruncam efectiv la gunoiul politic, cand oare ne vom alinia si noi Romanii la lumea buna si cand vom avea idealuri mai nobile???

  27. sunt sigur ca majoritatea celor care au postat aici una alta ,au in vreun fel sau altul legatura cu acest om ..iar „d-nule pacorabane” dumneata cred ca esti manjit rau de tot ,prea le stii tu pe toate,prea stii toata istoria lui candea,sau te-o fi platit careva sa faci reclama negativa,sa jignesti si sa vomiti tot din tine…sau ti-o fi luat locul???…(al dreacu de prost..ca sa te citez…)

  28. Vomita? Ce limbaj de infractor! Poate varsa mama ta, de atata peste! In rest, stai calm si nu te agita. Daca e infractiune ca stiu o gramada de lucruri despre acest domn Candea, suna la Politie. Vezi ca acum o arde prin CJT cu o delegatie din Treviso! Itit dai seama? Ce escroc!

  29. Mai pacoramane, ca Paco Rabane nu-ti pot spune,sigur nu esti el, pe langa faptul ca esti un mare pupincurist al acestui pdlist cat si probabil a mai multor de prin cjt mai esti si un mare manipulator, nu incerca sa dregi busuiocul pentru ca este clara situatia, acest partid este o adunatura de incompetenti care nu au nimic in comun cu ale politici, dar au in comun cu inavutirea peste noapte si cat mai rapida, mai rau este ca voi toti puneti o emblema pe termen f lung tuturor politicienilor din aceasta tarisoara si care nu este nu numai a voastra. Tu, simpaticule, stii mult mai bine decat chiar si redactorul acestui articol despre prietenul tau, pdelist! Sau poate esti chiar tu dorine si manipulezi in interes personal? Apropo, delegatia de care vorbeai era din Treviso sau din Napoli, sa faceti si voi o afacere cu gunoaiele din Timisoara ca doar sunt controlate in mare parte din romania de ramuri ale mafiei italiene???

  30. Dragul meu prieten, citeste cu atentie doua randuri si respira rar ca sa intelegi: am scris Treviso nu Napoli ( e mai sus si se poate vedea, inteligentule) si, nu in ultimul rand, asa cum am mai spus…PDL un partid de golani si hoti, iar Candea un infractor cu cazier.
    Ps: acum ca vizita s-a incheiat, individul asta urla din toti plamanii ca si-a rezolvat la Bucuresti si ca, pe plan local, niciun politician nu-l va mai ataca. Mai mult, zice ca e cu „baietii”. Papagal notoriu!

  31. Ce si-a aranjat pe la bucuresti, sunt aceleasi dezinformari, ieri l-au dat baietii pe la antena 3 pe acest director rar, nici nu se putea altfel, o adunatura de infractori, sigur vor fi votati cu brio la urmatoarele!!!???, ne-au mintit si furat la greu, ne-au marit taxele si impozitele, tva-ul, au mintit si au furat la greu, nimic nu s-a ieftinit pe timpul crizei, totul s-a scumpit iar diferentele intra in buzunarela lor personale si de acolo cotizeaza catre partid cu cat vor, asa este si acest asa zis director rar, ……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.