Sărbătoarea muzicii: comeback-ul anului, made in Timişoara

Sărbătoarea muzicii: comeback-ul anului, made in Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22

Într-o societate dominată de dezbateri televizate, în care invitaţii se ceartă ca la uşa cortului iar ştirile de can-can tind să acapareze principalele buletine de „news“, oamenii au nevoie tot mai des de o „deconectare“.

Din fericire, numărul celor care nu se regăsesc în evenimentele „de masă“ e tot mai mare. Vorbim aici de aşa numitele „nişe“. Avem parte de diversitate, iar acest fapt este unul cât se poate de îmbucurător. Există multe „supape“ şi, chiar dacă uneori ne plângem de faptul că mainstream-ul „ucide“ tot, avem o veste bună: oamenii care ştiu să aleagă au parte de „de toate pentru toţi“.

Atunci când vorbim de concerte live, oamenii care s-au născut înainte de inventarea MP3-ului au parte de delicatese.


Zilele trecute, la Sala Capitol, Alexandru Andrieş a susţinut un concert memorabil. Nu doar pentru fanii înrăiţi ai acestuia. La o zi după, la Operă a fost Roots Revival. Exemplele pot continua, căci slavă Domnului, Timişoara are parte de o agendă culturală cât se poate de bogată.

Şi pentru că tot am vorbit de delicatese, e musai să vă atrag atenţia asupra unui eveniment. Cu „e“ mare. Probabil nu o să auziţi de el la buletinele de ştiri ale televiziunilor comerciale. Şi nici în maşină, la vreun post de radio în care moderatorii emisiunilor fac dedicaţii pentru fata din blocul vecin. Dar e un eveniment adevărat. E vorba de comeback-ul anului. De concertul Pro Musica, de la Sala Capitol, care va avea loc duminică 5 octombrie. Despre faptul că, după 21 de ani de pauză, legendara trupă revine pe scenă. La 41 de ani de la înfiinţare. Desigur, fanii legendarei formaţii nu mai au nevoie de argumente pentru a participa la această sărbătoare a muzicii. Iar cei care nu vor fi prezenţi fizic la acest eveniment, au posibilitatea de a urmări concertul prin intermediul unei transmisiuni live pe internet. Atât şi nimic mai mult. A, da, absenţele… se trec cu roşu în catalog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.