Un membru al comisiei de control a SRI, anunţ ŞOC despre ce...

Un membru al comisiei de control a SRI, anunţ ŞOC despre ce se întâmplă cu justiţia din România dacă Ponta ajunge preşedinte VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

victor ponta la craiova 03_resize

Invitatul din această seară în studioul HDV la emisiunea PRESSALERT LIVE, deputatul PSD Sorin Grindeanu, care este şi membru în comisia de control a SRI, a afirmat că dacă iese Victor Ponta președinte va face dreptate până la capăt și că nu îi va apăra pe cei care încalcă legea îndiferent de culoarea politică. „Încă nu e dreptate până la capăt. Există în continuare o anumită zonă care e de neatins.


Sper eu să fie de atins. Cine crede că iese Iohannis președinte sau că iese Ponta președinte și atunci s-a terminat, eu vă spun că din contră. Se va merge cu pedala și mai apăsat pe accelerație din punctul meu de vedere și vorbesc ca susținător al lui Victor Ponta. Sunt convins că nu va face altcumva decât să facă dreptate până la capăt. Dreptate până la capăt nu înseamnă că dacă e cineva în jurul lui, acela va scăpa. Sunt convins de lucrul acesta. Se înșală amarnic cine crede că va scăpa dacă face ilegalități. Cine greșește plătește. Cine încalcă legea trebuie să plătească indiferent de culoare politică. Dacă iese Victor Ponta președinte sunt sigur că se va merge cu pedala de acceleraţie și mai apăsat pe justiție”, a spus Grindeanu în cadrul emisiunii. Deputatul PSD a susţinut că declaraţia sa nu riscă să-i demobilizeze pe baronii PSD.

5 COMENTARII

  1. asta vorbeste ca prostu in piata,sa spuna cate proiecte o realizat si cati bani a adus Timisului de la guvernul penalilor, restu vorbe-n vant!!

  2. Intradevar dreptate pana la capăt…atunci ar trebuii sa fi si tu in pușcărie…aratatimi in p… Mea un sef numit de PSD care nu e corupt pana in gat…ațâța timp cat toate funcțiile la PSD se dau pe spaga sau relații cum vreți dreptate pana la capăt…mie scârbă de voi.

    Dați va rog dovada de un om integru si profesionist in tot PSD timis. Îmi cer scuze dar eu inca nu am descoperit așa ceva..ajutatima voi va rog!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.