EXCLUSIV Directorul direcţiei de mediu, Adrian Bere, incident violent în sediul Primăriei...

EXCLUSIV Directorul direcţiei de mediu, Adrian Bere, incident violent în sediul Primăriei Timişoara cu şeful Horticultura SA. „M-a lovit cu pumnul în umăr şi m-a împins. Mi-a spus că dacă nu mă liniştesc mă omoară în bătaie”

21
DISTRIBUIȚI

 

adrian bere AP

Un incident violent s-a petrecut, astăzi, în Primăria Timişoara, pe holul care duce spre cabinetul lui Nicolae Robu, în scandal fiind implicaţi directorul Direcţiei de mediu a municipalităţii, Adrian Bere, şi şeful Horticultura SA, Andrei Drăgilă. Totul a pornit de la faptul că reprezentanţii direcţiei conduse de Bere au refuzat să semneze recepţia unor lucrări efectuate de firma unde acţionar unic este Consiliul Local Timişoara, în perioada 1-10 octombrie, suma fiind de 140.000 lei. Subordonaţii lui Bere au susţinut că nu pot deconta decât lucrările efectuate după 6 octombrie, fapt ce l-a făcut pe Drăgilă să plece la Primăria Timişoara cu doi subordonaţi pentru a discuta cu Nicolae Robu. Pentru că primarul era plecat a decis să vină mâine. S-a întâlnit cu viceprimarul Traias Stoia şi cu consilierul personal al lui Robu, Alexandru Chirilă în apropierea scărilor. „Când discutam pe tema lucrărilor în dispută de 156.000 lei, domnul Bere tocmai cobora. Domnul Chirilă l-a strigat şi l-a chemat să discute.


Bere a spus că noi nu respectăm legea şi eu i-am replicat <<tu ai înnebunit? Nu îţi dai seama că e un contract? Noi toţi suntem proşti şi numai tu deştept?>>. În momentul ălă, Bere m-a lovit cu pumnul în umăr şi m-a împins. Nu am ripostat. M-a ameninţat că dacă nu mă liniştesc mă omoară în bătaie”, a povestit Drăgilă pentru PRESSALERT.ro.

Pentru ca scandalul să nu degenereze, viceprimarul Stoia a intervenit şi s-a pus în faţa directorului de la Mediu. „A intervenit şi gardianul public care este acolo pe hol. Eu m-am pus în faţa lui Bere. S-au schimbat replici dure şui colorate. Nu pot să le reproduc”, a declarat Traian Stoia. Contactat telefonic, şeful Direcţiei de Mediu, Adrian Bere, a spus că „e foarte important de ştiut că odată ce se semnează un contract există obligativitatea girării garanţiei de bună execuţie într-un cont al unităţii administrative şi numai după aceea se dă ordin de începere a lucrărilor. Horticultura a depus acea garanţie în data de 6 octombrie”.  Legat de conflictul violent cu Drăgilă, Bere a spus la începutul apelului că „nu a avut loc nicio altercaţie”, după care intrebat a doua oară a închis telefonul, promiţând prin sms că va reveni cu detalii. Şeful de la Horticultura SA a susţinut că „nu se poate aşa ceva. Mâine dimineaţă voi prezenta toată situaţia domnului primar Nicolae Robu”.

21 COMENTARII

 1. COJAN .Concret ce masuri contraventionale L61/91 ai luat ? eSTE EXTREM DE GRAV CE A FACUT TIMPLARU BERE CA DE FAPT ASTA ESTE EL. in PMT NU ADMIT ASA CEVA . COJANE CUMULEZI SALARIUL DE 6000 RONI CU PENSI CE MILITIAN DE 5000 RON PLUS PRIME DE 13000 RONI LA 3 LUNI. PLATITE DE CONTRIBUABILI TIE LU BALAN HADA SI ALTIII………VREM NOI CETATENII VOTANTI CE MASURA CONCRETA AI LUAT PENTRU PROVOCARE DE SCANDAL IN INSTITUTIA PUBLICA……………

 2. Vai mama lui de oras, cine a ajuns sa-l conduca. cocalari, derbedei, batausi de colt de strada, sint directori in primaria condusa de chitaristul amator dar bine vopsit. Vai de capul nostru. Cred ca noi ar trebui sa ne adunam si sa-i scoatem cu suturi in fund din primarie pe toti neavenitii astia si sa-i ducem tot cu suturi in dos, impreuna cu toata satra din Timisoara, pina la groapa de gunoi de la Sag si sa-i lasam acolo pe toti, unde le e locul, sa-si faca treaba lor de rimatori si asta repede, pina cind nu va fi prea tirziu pentru orasul asta. Cica director in primarie ! Robu, Stoia, voua nu va crapa obrazul de rusine sa platiti un asemenea derbedeu? Probabil ca nu pentru ca nu aveti asa ceva !

 3. va avea si cu mine un conflict (i am scris acum2 saptamani pe profilul facebook ) , dabia astept o dezbatere publica in consiliul local pe tema cainilor comunitari , ma voi duce la microfon si il voi face jigodie criminala pt cei 300 caini ucisi (sterilizati prin munca ONG stilor ) si hotz ordinar , asta de fatza cu presa ,sper sa sara si la mine maimuta .

 4. Este normal ca pe dl Dragila Andrei i-l deranjează directorul Bere deoarece nu-i mai semnează toate devizele umflate chiar si de 9 -10 ori la preț, s-a dus timpul când Ciupa semna precum primarul nu verifica nimic, așa ca….,
  Știați ca Horticultura Sa in frunte cu Dragila Andrei incaseaza 60 % din banii alocati somațiilor verzi ?
  Sa ne arate dl Dragila Andrei ce investiții a făcut Sc Horticultura Sa ca nici măcar scule si utilaje nu au pentru a întreținere corect spațiile verzi, cum se poate o firma care are acționar majoritar Consiliul Local care încasează an de an Milioane de Euro sa nu detina utilaje pentru Întreținerea somațiilor verzi, toate utilajele pe care le deține sunt dinainte de Revoluție, cum ii posibil așa ceva ?
  Știați ca o mare parte din acești bani sunt sifonati de către dl Dragila Andrei si folosiți in scop personal ?
  Știți ca dl Dragila Andrei deține 2 hoteluri la Mamaia si Neptun ?
  Știați ca pana azi Horticultura Sa a încasat toți banii care ii reveneau pentru acest an ?
  Știați ca dl Dragila ii un diversionist si un pupincurist notoriu care si-ar vindeo si pe MASA numai sa multă bani, Primarului ROBU ii place ca dl Dragila are limba limba ascuțiți si i-l gâdilă bine,
  Dle Adrian Bere de ce nu faceți publice devizele super umflate de către dl Dragila Andrei ?
  Diversionist, pupincurist si iuda așa este caracterizat dl Dragila Andrei,
  Problema este ca angajati ai Direcției de Mediu nu mai executa ordinele dlui Dragila Andrei,
  Angajat al Direcției de Mediu,
  C. D. C.

  • bravo!!!! foarte bine spus, se stie dintotdeauna ca Dragila e o jigodie care a ramas in functie lingand partea dorsala a tuturor primarilor care s-au perindat pe la Primarie in toti acesti ani

 5. Sa-i fie Rușine dlui Bere ca nu vrea sa-i semneze devizele umflate ale dlui Dragila, cum poate sa fie așa inconstient dl Bere nu își da seama ca dl Dragila are de acoperit cheltuielile Hotelurilor dansului in următoarele luni, inconștient mai sunteți dle Bere,

 6. nu ie edever!
  domnu bere ie Inginere Doctor asa se stitz. nu ie de ici colia. primari vice primari vin si pliaca. omini ca bere remana si conduce primarie. clar estem?

 7. Raspuns D-lui gica.
  Tu ce intelegi prin somatie verde ?
  Te-as sfatui sa mergi sa te cazezi la hotelurile lui Dragila,la Mamaia si Neptun,poate te ineci in mare sa scape tara asta de un analfabet ca tine.

 8. Daca dl.Bere nu mai acceta JAFUL SI HOTIA din primaria Timisoara,,nu inseamna ca HOTIILE vor fi la nesfarsit!!!Incepe sa piara relicvele haote din primarie!!!!si e BINE!!!!Bravo !!!

 9. Societatea se numeste ,,HOTI-CULTURA”!!!care vand cu de 10 ori pretul de sera a plantelor..O multime de GUNOAIE manaca bine de dupa aceasta societate …care trebuia sa raman al primariei nu cu HOTI!!!

 10. Nu a fost nici o bataie.Am fost de fata.Domul Dragila minte si exista dovezi camerele.Ce si-au reprosat despre contracte ,Bere nu e de acord sa plateasca sumele scrise de Dragila fara acoperire,nu vrea sa deconteze lucrari care nu au acoperire unele fara contract de licitatie.Bere are mult curaj,sa lupte cu dinozaurul de Dragila.Sa fim seriosi la Bere i s-a inscenat toata mizeria asta sa plece ..ca prea strica planurile baietilor destepti care au trait pana acum ca in sanul lui Avram din bani publici cu lucrari fara licitatie marca Ciupa..Iar angajatii Directiei Mediu din Primarie nu mai vor sa bata calcaiele la ordinele lui Dragila,care se stie a facut tot ce a vrut in Primarie.

 11. sa nu uitam ca si tamplarul bere face parte din tagma ,,marca ciupa”. Ciupa semna situatiile si tamplarul sau inginerul , dar oricum nu are nimic cu ingineria verifica . El sau sotia lui, Judy. Apropo , sotia fiind subalterna nu este conflict de interese. O intrebare pt. tamplar : ii ajung lemnele carate de rogera si tradecomia? Vorbesc de hotia lui Dragila , dar nu pomenesc de sumele uriase descoperite de curtea de conturi , sume pe care le-au decontat pt. Rogera , Drufec , etc. Iar comentariile de mai sus sunt facute de indivizi corecti din Directia de Mediu , ca numai acolo poti intalni asa analfabeti , dar ,,corecti „

 12. Pentrul ionion! A jigni este usor!Comentariul lasat de dumneavostra mai sus ,indica cine este analfabet si cine nu!Iar eu daca imi permit sa am o alta opinie fata de dv,o am pentru ca libertatea de opinie imi este garantata de constitutie,nu sunt indobitocit/a , de vreun partid politic ,care sa imi spuna cum sa gandesc /vorbesc …e clar? …..asta asa ca sa lamurim lucrurile….nu lucrez la Directia Mediu ,nu am interese personale, Legal vorbind nu poti deconta o factura (cuiva egal cine este) , daca (primaria si horticola) la data respectiva partile nu erau sub contract .Am citit articolul si vorbeau de date clare …Si mai am o nelamurire.Bere s-a s-a insurat cu Judy de cand este director ? sau mai bine spus a angajat-o pe sotie in Primarie de cand este director?Sunt colegi de de cand este el director?UPSSSSSS! Ar trebui Bere sa divorteze!!!asa dupa vreo 25, ani de casatorie ,(am inteles ca are o fiica studenta deci nu e de ieri insurat )…..my opinion..la borcanul cu miere multi ursi s-au adunat de-a lungul anilor ,si Bere vrea sa-i goneasca?? el nu stie ca hotia s-a ridicat la nivel de arta?discurs politic? mare gresala..

 13. Si seful directiei tehnice Culita CHIS un alt ordinar care nu ii pasa de lege, nu ii pasa de oameni si ameninta! Se pare ca in primaria aia sunt numai „baieti de baieti” pe sprinjeana alesi. Au uitati nenorocitii astia ca sunt in slujba cetateanului si nu baroni de Primarie. Astia au dainuit in ani acolo si de aia este cum este treaba in orasul asta !

 14. Si seful directiei tehnice Culita CHIS o alta panarama care nu ii pasa de lege, nu ii pasa de oameni! Se pare ca in primaria aia sunt numai „baieti de baieti” pe sprinjeana alesi. Au uitati nenorocitii astia ca sunt in slujba cetateanului si nu baroni de Primarie. Astia au dainuit in ani acolo si de aia este cum este treaba in orasul asta !

 15. Amedeo BR dragă, ia-o mai încet că nu toţi cei cu infarcturi miocardice repetate ajung primari precum micRobu în faţa căruia iei poziţia de ghiocel. Cătinel, cătinel… că submediocritatea, incompetenţa şi iresponsabilitatea nu pot fi bypass-ate la nesfârşit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.