Mitropolitul Banatului, Nicolae Corneanu, declarat post-mortem cetăţean de onoare al judeţului Timiş....

Mitropolitul Banatului, Nicolae Corneanu, declarat post-mortem cetăţean de onoare al judeţului Timiş. Când va avea loc decernarea

2
DISTRIBUIȚI

nicolae corneanu09_resize

Mitropolitul Banatului, Nicolae Corneanu, trecut recent la cele veşnice, va primi un titlul de onoare din partea autorităţilor judeţene.


Şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin a anunţat că a discutat cu Patriarhul pentru ca a această distincţie să fie acceptată de Biserica Ortodoxă Română.

“Urmează să trimitem hârtiile în mod oficial ca să fie declarat primul cetăţean de onoare al judeţului Timiş. Sperăm ca până la şedinţa care urmează să putem da aprobarea urmând ca decernarea titlului să fie odată cu instalarea noului mitopolit. O să vedem în ce măsură putem să ne pliem cu programul. Au fost colegii mei la Bucureşti, au dat la Bucureşti comandă pentru ca să fie realizată diploma şi celelalte instrumente care vor face obiectul decernării titlului de cetăţean de onoare. S-a transmis şi comanda până la 20 de bucăţi sau cât este permis”, a spus Bojin.

2 COMENTARII

    • bai ofiter contact. sa te ft in gura. si ce dache Nikalai o fo ciripitor, ca totz popii or fost. si in plus trei sferuri dintre romani or dat cu ciripitu’ la SECU’ sa fie clar !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.