Senatorul PSD, Matei Suciu: „DNA-ul este folosit cu scop de campanie politică”

Senatorul PSD, Matei Suciu: „DNA-ul este folosit cu scop de campanie politică”

9
DISTRIBUIȚI

marcel suciu psdSenatorul PSD Timiş, Matei Suciu, susţine că Victor Ponta conduce în cursa pentru alegerile prezidenţiale cu zece procente.

„Două institute Inscop și CSCI au efectuat sondaje, iar diferența pe turul unu şi doi între posibilii candidaţi Victor Ponta şi Iohannnis este de peste zece procente.


Constatăm cu bucurie că diferenţa dintre cei doi se măreşte pe măsură ce înaintăm în campanie electorală a prezidenţialelor. Datorită performanţelor notate de cei de la Banca Modială care au apreciat că în 2013 România s-a bucurat de cea mai bună guvernare din ultimii 20 de ani. Odată vedem că domnul Iohannis supranumit şi „ghinion” odată cu declaraţia de avere apare şi explicaţia obţinerii celor şase imobile deţinute de el şi familia sa”.

Legat de anchetarea greilor PSD Viorel Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Dan Şova de către DNA în dosarul privind retrocedări suspecte, Suciu a spus că „DNA- ul este folosit cu scop de campanie politică. Am atras atenţia de mai multe ori asupra acestui fapt. Dacă ne uităm în urmă înainte de defiinţarea PNL ţintele erau colegii de la liberali. Odată cu desfiinţarea PNL am urmat cei de la PSD”.

9 COMENTARII

  1. Nu am auzit de senatorul Suciu pana acum. Acum inteleg si de ce psd l-a tinut ascuns atata timp. Are probleme grave de excprimare, are franturi logice si vocabular redus. Ce inseamna ‘dna este folosit cu scop DE campanie politica’? Si pentru ce a mai facut conferinta de presa: ca sa ne spuna ca Ponta sta bine in sondaje? Asta vedem peste tot la tv. Mai bine vorbea ce a facut el pentru cei care l_au votat! Observ ca ati scris doua randuri, va inteleg si de ce.

  2. D.N.A.-ul, trebuie s-a se ocupe; Cu a-l cui sprijin au ajuns tiganii in centru Timisoarei, s-a atace in instanta si s-a aresteze
    pe cei care au distrus acest oras.
    Pacat de aceasta institutie ca a fost atrasa-n jocuri politice!

  3. Suciule, cred ca urmezi si tu, cu sute de autobuze si mii de hectare de pamant in zona Jebel Liebling.

    Cate CLF ai facut in ani astia, hot de la Carpa sau Buchini ce esti tu….

  4. Mda, dna-ul ca dna-ul dar tot basescu l-a pus pe hrebenciuc sa ceara spaga?

    Cum e cu afisul ala „doar ponta a scazut taxele”? ce taxe a scazut? la motorina?

  5. Doamne fereste, daca acest individ semi-redus, tamp cu o exprimare publica irationala in toate aparitiile a ajuns senator in Parlament, ne meritam cu totii, dragi romani, soarta!!!
    Cate initiative legislative ai d-le senator? Raspuns: Niciuna. Dar nu e vina ta…Natura e de vina…

  6. Sa l ia si pe Caprariu Ioan de la Casa Jud de Pemsii Timis ca e un traseist politic si cu bube multe ca nu e un sfant . Cercetati si va veti convinge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.