Aurel Csenger, polițistul cu talent de pictor și scriitor. De ce va...

Aurel Csenger, polițistul cu talent de pictor și scriitor. De ce va renunța la uniformă pentru pasiunile artistice

1
DISTRIBUIȚI

Un polițist timișean a uimit prin talentul său. Aurel Marius Csenger a realizat mai multe portrete și picturi care au fost admirate și apreciate de colegii săi. Lucrările au fost expuse la sediul IPJ Timiș, într-un cadru festiv prilejuit de avansarea în gradul profesional următor, cu ocazia Zilei Naţionale a României, a mai multor ofiţeri şi agenţi de poliţie.

Agentul șef principal de poliție Aurel Marius Csenger are 49 de ani, iar peste câteva zile îşi încetează raporturile de serviciu, prin pensionare, după 26 de ani de activitate. S-a născut în localitatea Margina în județul Timiș și a îmbrăcat pentru prima dată uniforma de polițist în anul 1988.

20141128_133700„Din anul 1993 ne bucurăm că s-a alăturat poliţiştilor din cadrul IPJ Timiş şi ne mândrim că ne este coleg.


La data de 30 noiembrie, peste doar câteva zile, poliţistul îşi încetează raporturile de serviciu, prin pensionare, după 26 de ani de activitate. În tot acest timp, poliţistul şi-a purtat cu demnitate uniforma, fiind un bun profesionist dedicat meseriei de poliţist, iar în paralel s-a remarcat şi prin preocupările artistice. Poliţiştii din cadrul IPJ Timiş îi doresc să aibă parte de inspiraţie şi cât mai mulţi ani să ne onoreze prin creaţiile sale”, i-au transmis colegii din cadrul IPJ Timiș.

20141128_133722Pictura și desenul nu sunt singurele pasiuni are lui Csenger. Polițistul s-a clasat anul acesta pe locul I la concursul de romane polițiste organizat de Centrul Cultural al MAI. După festivitatea de premiere a fost lansată cartea „Pierderi Colaterale” scrisă de acesta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.