BOMBĂ Constatin Ostaficiuc a demisionat de la co-președinţia PNL Timiş. Cum a...

BOMBĂ Constatin Ostaficiuc a demisionat de la co-președinţia PNL Timiş. Cum a motivat decizia politicianul anchetat de DNA UPDATE Reacția lui Nicolae Robu

13
DISTRIBUIȚI

Lideul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, şi-a luat astăzi rămas-bun de la presă şi de la funcţia de conducător al filialei democrat-liberale din judeţ.

„E o perioadă importantă din viaţa mea. Sunt 19 ani de când fac treaba asta, îmi aduc aminte primul interviu l-am avut pe vremuri, la o televiziune care se numea TVT 89, a fost primul meu interviu ca subprefect al judeţului. Au trecut mulţi ani de atunci, am avut o relaţie prin dumneavoastră cu cetăţenii judeţului Timiş. Pe ideea că nu iese fum fără foc unii din voi au aflat pe surse că ba mi-am dat demisia ba nu, momentele respective erau reale, atunci nu le-am recunoscut, dar acum le recunosc. Mi-am dat demisia şi am revenit pentru că îmi doream să construiesc o echipă şi mi-aş fi recunoscut o înfrângere. Am început împreună cu echipa mea o reconstrucţie şi pot spune că astăzi partidul are forţă, participă la o nouă construcţie cu PNL. Am ajuns la concluzia că e momentul să mă retrag. Nu mai e fum fără foc, mă retrag din funcţia de co-preşedinte al PNL şi preşedinte al PDL Timiş”, a spus Ostaficiuc.

Legat de motivele plecării sale, pedelistul a spus că „am luat această decizie pentru că, repet, am considerat că partidul în acest moment este aşezat solid, e momentul să îşi dea drumul, consider că trebuie să se întărească şi să domine viaţa politică în următorii ani. Eu cred că am construit acestă echipă şi e momentul să se testeze singură”. Constantin Ostaficiuc este anchetat penal de DNA alături de deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean în dosarul spaţiilor comerciale de la aeroportul Timişoara şi declarat în conflict de interese de ANI, decizie confirmată de justiţie care i-a blocat posibilitatea de a candida în următorii ani la vreo demnitate publică.


 Conducerea interimară a PDL Timiş va fi preluată de la Dan Popa.

Legat de planurile de viitor, Ostaficiuc spune că îşi va duce nepoţica la tenis şi lecţii de limba germană. Despre de o posibilă susţinere a deputatului Alin Popoviciu pentru funcţia de co-preşedinte al PDL Timiş, Ostaficiuc nu a dorit să facă niciun comentariu.

UPDATE Primarul Nicolae Robu, a spus că „decizia domnului Constantin Ostaficiuc de a demisiona din funcția de co-președinte PNL Timiș din partea fostului PDL reprezintă o opțiune personală, pe care o respect, fără a o comenta. Îi mulțumesc domnului Ostaficiuc pentru colaborare și sunt convins că ne putem bază pe sprijinul sau și în continuare. Am înțeles că domnului Dan Popa va prelua atribuțiile de co-președinte PNL Timiș din partea fostului PDL, până la desemnarea unui interimar. Mă bucur, pentru că îl cunosc bine pe Dan Popa, este om serios și capabil și n-am nicio rezervă că vom colabora foarte bine. Îi îndemn pe toți colegii să nu mai vorbim de «noi și ei», să nu mai gândim, măcar, în acești termeni. Suntem o echipă, și încă una redutabilă: am obținut duminică un scor de peste 70% în Timișoara și excelent și în județ pentru candidatul nostru, Klaus Iohannis, noul Președinte al României, și suntem un singur partid – Partidul Național Liberal – și ce avem de făcut acum este să ne consolidam că atare, să îndepărtăm, pas cu pas, cu înțelepciune, PSD-ul din pozițiile de putere cheie și să producem rezultate în interesul cetățenilor, în acord cu așteptările lor de la noi”.

13 COMENTARII

  1. Nu i nimic bine ca a plecat, va arat eu voua cum vor merge lucrurile acum. Sa nu creada danut ca o sa il las vreo secunda sa vina la presidintia partidului.
    de acum incepe era mea si a lui cornel.
    va pupa tata

    P.S asta se va intimpla doar daca dna nu ma convoaca pentru o scurta vacanta !!!!
    iar pentru cei care sustin ca sunt corupt sa stea linititi : nu am furat INCA 300 milioane euro, pentru mine de abia de acolo incepe coruptia

  2. Era si timpul, ne-am saturat de tine….V-ati batut joc de toti, de la Groza pana la Roman, rusine pentru modul in care ti-ai inlaturat oamenii care te-au ajutat la greu….Cand citesti acest mesaj afla si cate voturi ti-au adus acesti oameni….si apropo: Sunt multi-mult-mai-multi care sepera ca odata cu tine: isi vor da demisia mai multi, ar fi admirabil daca si sclavoiul de Bitea ar face la fel…Apropo: APRECIEZ primul gest bun facut de dvs.

    • Da, nu pleca singur!!! Ia-ti si sluga de BITEA a carui singura calitate este inaltimea!!!!! Mai ai cativa vechi combatanti care trebuie sa predea stafeta celor nou veniti in partid si carora nu le pot fi imputate murdariile trecutului vostru!!!! E timpul schimbarii!!! Ia-ti si soferul ala penibil dar si pe fostul prefect, sluga perfecta, si pe fostul Director de la CFR!!!!

  3. Ce emotionant discurs pentru presa. Ne dau lacrimile. Mai bine ar spune ca a vrut sa dea un ultim tun inainte de plecare si sa-l puna pe omul Cristestilor viceprimar, insa nu i-a reusit. El si pufosul de Popoviciu. Spre ghinionul lor, inca mai sunt oameni cu coloana vertebrala in PDL, cum ar fi primarul de la Sannicolau Mare si altii, care le-au taiat-o penalilor. Ajunge cu hotia bhai nea Ostafiuce si nea Popoviciule! Vremea voastra a cam trecut… Hai sictir!

  4. Nu mai scrieti prostii
    Nici DNA nu are curaj sa ma ia pe mine Samartinean si Ostaficiuc ca acolo sint tot oamenii nostrii ba fraierilor

  5. alin popoviciu va ni numit presedinte interimar pdl timis, un urma unei sume de 300000 euro, suma pe care popoviciu o va achita direct lui vasile blaga prin intermediul lui trica valeriu

  6. Interesant este ca printre eventualii presedintii interimari se afla si numele lui Dan Popa, secretarul general al PDL Timis, care este asociat in afaceri si prieten cu Ion Raducanu, actual deputat unpr-psd
    O fi stiut blaga cui deleaga atributiile? Se doreste prin intermediul Dan Popa – Ion Raducanu PDL Timis sa devina remorca psd timis?

    • Esti prea prost . De parca are raducanu ala lesinat vreo influenta asupra lui Dan Popa . Esti prea prost sa comentezi , de altfel se vede si nivelul iq-ului in acest ziar .

  7. Mascariciu de popoviciu nu se lasa pina nu intra in puscarie. Pai la cite are mai are tupeu sa faca manevre. Sa fie cuminte ca poza din 21 octombrie 2014 cu Elena din Fratteli o sa ajunga la Bucuresti si se termina cariera lui. Mare magar si spagar .
    presa poate sa investigheze cazul…vor constata ca este adevarat

  8. robule, nici acum n-ai inteles ca noi l-am votat pe iohannis nicidecum toti infractorii din pdl sau pnl sau cum dracu va mai cheama. ai grija ca daca nu terminati cu apucaturile basiste de dezbinare si ura zbori din primaria aia in doua minute.apucati-va dracului odata de treaba si mai lasati dracului partidele la o parte ca toti suntem romani indiferent de crezul politic. lumea-i scarbita de voi dar si mai scarbita de psd de aia a castigat iohannis. nu va mai umflati atat.

  9. Va salta incet,incet DNA pe toti parlitii,este vremea lui Danut Groza!
    Este singurul ramas in PDL care face ceva pt.cetateni! Sannicolaul a inflorit,tot Danut va schimba Romania asta,ascultati la mine (EXPERTUL)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.