UTIL Modificări de program la RATT. Ce linie va avea program prelungit...

UTIL Modificări de program la RATT. Ce linie va avea program prelungit şi ce suplimentări sunt anunţate

1
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru timişorenii care circulă cu mijloacele de transport în comun din Timişoara. Regia Autonomă de Transport a anunţat că „în urma analizei dispuse de domnul primar Nicolae Robu la RATT, începând cu data de 1 februarie se prelungeşte programul liniei de troleibuz 18, de la Piaţa Regina Maria până la C.P. Solventul, în zilele de luni până duminică. Modificarea se face pentru soluţionarea reclamaţiilor călătorilor din zona Ronaţ.

Se vor utiliza staţiile existente de îmbarcare/debarcare călători comune cu celelalte trasee.


Prin urmare, linia 18 troleibuz va circula pe următorul traseu: bucla C.P. Solventul – str. Gării – Piaţa Regina Maria – b-dul. Republicii – str. Sf. Ioan – str. Gheorghe Dima – Calea Alexandru Ioan Cuza – Calea Aradului – str. Liege – Calea Torontalului – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – str. Gheorghe Dima – str. Paris – b-dul. Republicii – str. Gării – bucla C.P. Solventul”.

Mai mult, RATT anunţă că şi timpii de aşteptare se vor reduce întrucât „din data de 2 februarie toate liniile de tramvai şi de troleibuz se vor suplimenta cu un vehicul în zilele lucrătoare”.

troleibuz ratt (1)

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.