Primarul Nicolae Robu, o nouă răbufnire la adresa PRESSALERT.ro. Ce întrebare l-a...

Primarul Nicolae Robu, o nouă răbufnire la adresa PRESSALERT.ro. Ce întrebare l-a scos din sărite

2
DISTRIBUIȚI

robu (8)

Primarul Nicolae Robu a reluat, astăzi, apelurile către guvern pentru finanțarea mai multor obiective din urbea de pe Bega, dar și atacurile la adresa PRESSALERT.ro.

„Constat că în ultima vreme reprezentanții PSD chiar întrec toate limitele cu atitudinile anti-Timișoara pe care le au. În loc să își sensibilizeze guvernele cu obiectivele pe care le au pentru Timișoara, organizează conferințe de presă despre sume mari care au fost date Timișoarei.


Nu au învățat de la alegerile prezidențiale nimic, se pare încă îi subestimează în continuare pe timișoreni. Timișorenii așteaptă cifre concrete pentru obiective concrete, am prezentat o listă cu zece obiective și am spus în dreptul fiecăruia alocările de la guvern sunt zero lei”, a declarat Robu.

Întrebat de PRESSALERT.ro de câte ori a fost în capitală pentru a face lobby pentru Timișoara, Robu a replicat „domnișoară, când veți ajunge să aveți și o funcție de răspundere veți înțelege și cum se exercită și o funcție de răspundere. În capul dumneavoastră și al altor vorbitori e posibil să se rezolve problemele pe la uși, cu materiale de hârtie, nu cu materiale purtate în mâini în sacoșe cum am fost obișnuiți. Dacă e să vorbim de atitudinea guvernului României, la nicio adresă transmisă de mine, nici referitor la Gara de nord, nici la Singogă sau Teatru nu s-a dat niciun răspuns. Dar dincolo de lege se aplică niște norme de conduită elementară de civilizație”.

2 COMENTARII

  1. Robu are dreptate, uni Timisoreni il critica sistematic dar, omul asta chiar vrea si face ceva pentru Timisoara. De cat sa.l criticati mai bine la-ti ajuta, singur nu pooate sa le faca pe toate daca-i bagati mereu bete in roate. Sigur sant ca cei care-l critica pe Robu nu sant Timisoreni sau sant, opozanti lui politci care l-ar vrea jos. Eu zi ca ,Robu sa nu-i bage in seama sa continuie ce a inceput, face bine ce face!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.