EXCLUSIV Numele unui alt avocat şi al unui jurnalist, în interceptările din...

EXCLUSIV Numele unui alt avocat şi al unui jurnalist, în interceptările din dosarul sex cu minore. Vezi reacţiile acestora

18
DISTRIBUIȚI

paul manz 2

Ședința în care s-a judecat cererea de arestare a DIICOT pentru cei patru inculpați în dosarul rețelei care trafica eleve a fost una plină de surprize. Apărătorul agentului Ovidiu Gîțan, avocatul Florin Kovacs, a cerut recuzarea judecătoarei de la Curtea de Apel Timișoara pe motiv că soțul acesteia este coleg cu procurorul care a instrumentat cauza. Cererea de recuzare a fost respinsă, iar când a luat cuvântul pentru a-și apăra clientul, Kovacs a susținut că procurorul Carmen Martinov a cerut arestarea doar pentru „acarii Păun”, dar nu şi pentru avocaţii care apar în dosar sau pentru judecătorul Aurelian Tomuş, acuzat de şantajarea unei minore cu care a întreţinut raporturi sexuale.


De asemenea, a susţinut că acuzarea poliţistului a fost doar ca acuzarea să-şi crească faima.

În replică, procurorul de caz a susţinut că avocatul Kovacs ar putea fi un potenţial beneficiar al serviciilor sexuale ale victimelor din dosar, invocând o interceptare telefonică dintre judecătorul Aurelian Tomuş şi liderul reţelei Paul Mânzu, din 24 aprilie, după miezul nopţii, în care magistratul i-a cerut să vină la barul Caprice „echipat cu nişte p…e” pentru că este cu Florin Kovacs şi Gigi Ilaş. „Kovacs s-a făcut roşu la faţă şi nu a mai spus nimic”, au povestit unii dintre cei aflaţi în sala de judecată. Contactat de PRESSALERT.ro, avocatul Florin Kovacs a susţinut că „nu este vorba de o discuţie de a mea, ci de a judecătorului Tomuş. Într-adevăr, am fost cu Aurelian Tomuş şi cu prietenul meu jurnalistul Gigi Ilaş acolo să ne întâlnim. A fost o discuţie, dar l-a chemat doar pe Mânzu să vină acolo. Ce discută Mânzu cu alţii nu este treaba mea. Nu am discutat niciodată cu nimeni despre aşa ceva. De ce nu a spus doamna procuror că există şi discuţii în care este pomenit şi numele său. Doamna procuror Martinov are anumite frustrări profesionale în legătură cu mine, dar aşa îmi pasă, aşa cum îmi pasă de ploaia de la Cluj. Nu a susţinut doamna procuror chestiunea asta de care spuneţi”.

Jurnalistul Gigi Ilaş a confirmat întâlnirea de la barul Caprice, declarând că „da, am fost acolo. Am fost cu Florin Kovacs pentru că este avocatul meu. Tomuş a venit să se vadă cu mine pentru că am scris că a pronunţat un divorţ fără ca părţile să fie în sală. Nu ştiu ce a discutat cu Mânzu. Tomuş chiar mi-a reproşat că va avea control de la CSM pentru că am scris articolul respectiv”.

18 COMENTARII

  1. Cine ii crede? Ca doar nu vor recunoaste adevarul, la „pozitia ” lor! Te intilnesti cu avocatul, la 12 noaptea? Si cu judecatorul? Asta-i Romania! Toti se santajeaza, toti isi fac servicii, si apoi se ajuta unii pe altii! Dupa citirea primului articol, eram sigura ca lista va continua!

  2. dragos, vezi ca gresesti: ilas nu poate fi numit jurnalist, ala care scrie doar la comanda si pe bani poate fi numit oricum, numai jurnalist nu
    ne jignesti meseria colega!

    • Scriitorule, vezi ca iti jignesti meseria singur prin modul in care formulezi si pui in pagina, colega…

  3. Ilas asta tot fomist a rămas. A făcut accidentul ăla de mașina nasol in urma cu câțiva ani, mi-a cerut bani si nici acum nu i-am văzut înapoi.

  4. Eu stiam că domnul Kovács este un om serios… Sper să nu fie reală această acuzație. Sunt mâhnită să observ că oamenii sunt atatât de mârșavi și nu sunt ceea ce par. Dacă este real, cum vă uitați în ochii copiilor dvs? Aveți copil de vârsta fetelor ăstora, nu? Da, soția, soția ce zice? Vă mai poate iubi după ce a aflat această informație?! Sper sa fie o măgărie, totuși.
    Despre ceilalți, trist… Judecător și jurnalist, halal! Dormiți bine? Sunteți ok cu conștința domniilor voastre? Oameni de onoare?!!!

    • Domnu’ Bota de ce refuzati sa imi publicati comentariul adresat cititorilor pressalert, dacă tot scrieti despre persoana mea? Rusinica domnu’ Bota!

  5. Dragi cititori! Va informez pe această cale că sunt bine si sănătos! Încercarea de denigrare a persoanei mele nu poate avea efectul scontat de doamna procuror Martinov si de marele sef de trib de la Crimă Organizată cms sef Negrila, câtă vreme in mod evident nu m ar fi menajat nimeni dacă as fi avut vre o legatura cu acest dosar! Calitatea mea de martor este strict legată de o intalnire cu judecătorul Tomus, intr un loc public, in legătura cu aparitia in Impactpress a doua articole scrise de dl Gigi Ilas despre judecătorul Tomus! Nu am nici o legatura cu vreuna din fetele din acest dosar, pentru ca atunci nu mai eram martor ci inculpat! Scopul doamnei procuror este ca odata ce ma citează ca martor, sa devin incompatibil si astfel sa fiu scos in mod fortat din dosar pentru ca nu poti fi si martor si avocat in aceleasi dosar! Insa doar un judecător poate sa decidă dacă mărturia mea este atat de importantă incat sa raman martor in dosar si nu avocat! În calitate de avocat voi lupta cu toate armele oferite de lege pentru a demonstra faptul ca împotriva celor care l au instrumentat sunt suspiciuni rezonabile de coruptie,câtă vreeme din 12 inculpati au fost dusi la arestare doar 4 fara sa stim pe ce criterii s a făcut aceasta departajare si mai ales unul dintre cei arestați a fost facut scapat de cei de la Crima Organizata, ceea ce a îngreunat situatia celorlalti inculpati! De asemenea am formulat plângere penală la DNA, arătând că cei in cauză se fac vinovati de abuz în serviciu si favorizarea infractorului! Or, toate aceste demersuri le am facut ca avocat nu ca martor;) Va multumesc tuturor celor care sunteti preocupati de soarta mea si celor care imi doriti binele si celor care imi doriti răul si va asigur pe toti ca ” nu mor caii cand vor câinii” ;)))) Cu toată dragostea, al dvs. Florin Kovacs avocat si martor de serviciu;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.