Primarul Nicolae Robu, un nou ATAC la adresa PSD Timiş. De ce...

Primarul Nicolae Robu, un nou ATAC la adresa PSD Timiş. De ce îi acuză pe foştii parteneri de alianţă şi cum răspunde Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 216

Aflat încă în concediu, primarul Timişoarei a postat pe Facebook un text prin care critică dur PSD Timiş.

„RUŞINE PSD! De ceva vreme încoace, PSD Timiş a devenit extrem de agitat. În fond, e de înţeles. Vin alegerile şi timişorenii vor, de la fiecare partid şi fiecare candidat, REALIZĂRI, REALIZĂRI CONCRETE, NU VORBE GOALE! Iar la capitolul REALIZĂRI, la PSD e dezastru: NIMIC, NIMIC, NIMIC! Şi-atunci, ce-au scornit psd-iştii: o campanie de intoxicare a populaţiei, făcută cu bani mulţi, foarte mulţi chiar, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional”, a scris Robu,

Printre lucrurile de care sunt acuzaţi pesediştii se numără lansarea de zvonuri legate de nefinalizarea lucrărilor la pasajul rutier subteran Michelangelo, zvonuri că proiectul de reabilitare a centrului istoric nu se va finaliza sau că Timişoara ar putea pierde fondurile pentru proiecte europene. „Timişoara e prezentată de maşina de propagandă psd-istă, în frunte cu Antena 3, ca fiind pe marginea prăpastiei! Puteţi, dv., stimaţi timişoreni, ierta asta PSD-ului?! Asta, alături de toate celelalte mârşăvii?!”a mai scris Robu, deşi Antena 3 a preluat o ştire de la Radio Timişoara, ştire în care ministrul Sorin Grindeanu vorbea despre atenţionarea primită de Primăria Timişoara din partea ADR Vest, notificare prin care municipalitatea era înştiinţată că ar putea pierde nu mai puţin de 122 milioane de lei, dacă lucrările nu sunt finalizate la timp şi dacă deconturile nu se fac la timp.


Edilul a cerut pe Facebook ca toţi timişorenii care sunt nemulţumiţi de PSD să exprime asta în mod public.

PSD Timişoara a răspuns prin intermediul unui comunicat de presă. „Edilul Timişoarei încearcă, printr-un joc de imagine, să arunce vina pentru nereuşitele sale în curtea noastră. Specialist în comunicare publică, primarul foloseşte psihologia inversă şi îşi maschează eşecurile sub paravanul unor aşa-zise reuşite. (…) Ultimul clasament întocmit de Nicolae Robu, unde Timişoara se află „în preajma locului 1” la capitolul absorbţie a fondurilor europene este de-a dreptul amuzant. Poate la fel de amuzant ca şi cele 4000 de locuri de parcare prezentate de Nicolae Robu în bilanţul celor trei ani de mandat. Ceea ce omite edilul Timişoarei este chiar adevărul, iar asta se numeşte, exact cum spune dânsul, mârşăvie. Pe această cale, îi solicităm public lui Nicolae Robu să răspundă la trei întrebări:

1. Care sunt măsurile luate de la avertismentul ADR 5 Vest?
2. Ce se va întâmpla dacă acest avertisment se adevereşte?
3. Care este planul concret al Primăriei Timişoara pentru proiectul „Timişoara Capitală Culturală Europeană?”, a transmis Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.