SCANDAL monstru la ACS Poli: Cu un picior în groapă echipa timișoreană...

SCANDAL monstru la ACS Poli: Cu un picior în groapă echipa timișoreană e aproape și de DEPUNCTARE. Ceartă între președinte și un jucător reprezentativ

0
DISTRIBUIȚI
acs poli tg (1)
Ianis Zicu s-a certat cu președintele Ioan Miculaș

Situația de la ACS Poli a ”explodat”. Pe lângă faptul că timișorenii sunt cu un picior în B prin poziția din clasament, echipa lui Petre Grigoraș va fi probabil depunctată la mijlocul acestei săptămâni. Președintele Ioan Miculaș a recunoscut că clubul nu are în acest moment banii datorați lui Ianis Zicu, jucător care a primit câștig de cauză la comisiile FRF pentru restanțele financiare. Conducătorul l-a acuzat totodată pe fotbalistul de 32 de ani că a ”păcălit-o” pe ACS Poli prin introducerea unei clauze speciale la ultima înțelegere.

Ianis Zicu a rămas singurul jucător de la ACS Poli cu caz deschis la comisiile de pe plan intern, dar a mers până ”în pânzele albe”. Jucătorul a avut câștig de cauză pentru salariile neprimite în primele luni ale anului. Clubul trebuie să-i dea jucătorului 20 de mii de euro până miercuri, altfel, va fi depunctat.

Ioan Miculaș a intervenit la emisiunea Liga de Vest de la Tele Nova pentru a explica situația. ”I-am promis că-i dăm ceva, i-am dat în 10 mai 4.000 de euro cu promisiunea că ne dă o amânare până la finele campionatului.


Apoi nu ne-a răspuns”, a spus președintele lui ACS Poli. Mai mult, Miculaș afirmă că în urma ultimei înțelegeri semnate între club și jucător, Zicu i-a păcălit. ”Noi ne-am înțeles marțea trecută și am semnat acea înțelegere, era contratimp, altfel eram deja penalizați. A strecurat însă o clauză pentru un alt contract de cesiune, conform căreia noi îi vom plăti salariile din lunile mai și iunie și ceva diferență (prime, chirii) din banii pe care îi vom primi de la LPF, pentru Cupa Ligii. E vorba de încă 20 de mii de euro. E exclus să semnez pentru această sumă. El e revoltat acum că nu semnez pentru ce mai are de primit”, a declarat Ioan Miculaș. Conducătorul lui ACS Poli a adăugat că nu crede că suma de 20 de mii de euro pentru datoriile către Zicu din primul trimestru va putea fi virată miercuri în conturile jucătorului. Prin urmare clubul va fi penalizat cu două puncte și amendat cu 10.000 de lei.

Ianis Zicu a intervenit telefonic la emisiunea mai sus amintită și i-a acuzat practic de amatorism pe reprezentanții lui ACS Poli. ”Nu eu sunt de vină. Nu pot fi acuzat tot timpul, așa cum o face impresarul Cristea Opria… E un drept al meu, s-a semnat un contract”, a tunat machidonul.

A plecat și Strauss

Everon Pisas și Lys Gomis nu sunt singurii jucători plecați deja de la ACS Poli. Deși oficial contractele nu au fost încheiate, cei doi nu se mai întorc la Timișoara. Așa cum nu o va mai face nici portarul israelian Ram Strauss, acesta a plecat la rândul său, nemulțumit, acuzând o accidentare fictivă. Grigoraș a rămas astfel doar cu opțiunea Smaranda între buturi. Exista și posibilitatea că jucătorii vor pleca în corpore din cauza restanțelor și astfel următorul meci de pe teren propriu, cu Botoșani, să fie un adevărat fiasco.

Contactat de PRESSALERT.ro Ioan Miculaș a spus ”că am avut discuții cu jucătorii, m-au asigurat că vor rămâne”. ACS Poli va juca duminică (19.30) cu Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.