Ca în Timişoara: de azi începe dezinsecţia. De ce nu vom scăpa...

Ca în Timişoara: de azi începe dezinsecţia. De ce nu vom scăpa şi de şobolani

0
DISTRIBUIȚI

DERATIZARE02_resize

Veşti bune pentru timişoreni, anunţate astăzi de primarul Nicolae Robu. După doi ani de zile în care nu s-au făcut intervenţii de dezinsecţie şi deratizare, în aeastă seară vor începe operaţiunile. Contractul a fost semnat ca urmare a unei licitaţii făcute ca măsură de forţă majoră din cauza virusului Zika şi are o valoare de 300.000 de lei, iar intervenţiile vor fi făcute de firma Deraton.

„Am semnat contractul pentru dezinsecţie. Vă spusesem că este pe final licitaţia, am semnat contractul şi prin urmare de săptămâna viitoare sper să înceapă dezinsecţia.


Nu ştiu cine a câştigat licitaţia, nu ştiu nici valoarea contractului. Sigur că sunt lucruri importante, dar o să le aflaţi. Mi-au spus chiar când am plecat. La orice fel de relaţie contractuală, după semnarea contractului se poartă o discuţie privind lucrările ce fac obiectul contractului. Vă pot spune că se poartă această discuţie, nu s-a purtat încă, abia am semnat astăzi contractul. Eu sper că săptămâna viitoare se va stropi şi din aer”, a declarat primarul Nicolae Robu, după semnarea contractului.

Reprezentanţii Deraton au declarat însă pentru presa locală că prin contractul semnat se vor face doar intervenţii de dezinsecţie. Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că „se va face şi deratizare, însă doar pe alocuri, acolo unde au cerut oamenii”. Situaţia este absurdă, în condiţiile în care şobolanii şi şoarecii se plimbă nestingheriţi pe străzile din Timişoara, iar deratizarea selectivă nu va afecta numărul rozătoarelor.

Vă reamintim că Timişoara nu are contract de deratizare, după ce de doi ani de zile municipalitatea se află în litigiu cu firma liberală Romprest, care a contestat licitaţia organizată de Primăria Timişoara, iar primarul Nicolae Robu a refuzat să facă o atribuire directă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.