Trial final pentru tinerii sosiți în probe la ASU Politehnica. Ce a...

Trial final pentru tinerii sosiți în probe la ASU Politehnica. Ce a spus tehnicianul Sorin Brîndescu despre țintele pentru Liga a II-a FOTO

0
DISTRIBUIȚI
trial asu poli (3)
Săptămână încheiată de ASU Poli cu un joc-școală pe ”Știința”

ASU Politehnica încheie o săptămână aglomerată în care au fost testați zeci de jucători, majoritatea tineri. Tehnicianul Sorin Brîndescu a supervizat azi lotul de pretendenți pentru B într-un joc-școală pe ”Știința”. O parte dintre numele știute la începutul săptămânii au plecat, fiind înlocuite însă cu altele. Ultima noutate la pregătiri e reprezentată de Denis Băban.

Pregătirile au fost începute de nou promovata alb-violetă cu 45 de jucători. Între timp au intervenit mai multe modificări. Printre noutăți se numără mijlocașii Adrian Ștefan (27 ani, Dumbrăvița), Gabriel Gânju (19 ani, ACS Poli), dar și Denis Băban (18 ani). Mijlocașul de la Jimbolia a înscris pentru Mama Mia un gol superb alb-violeților pe ”Dan Păltinișanu”, în victoria lui ASU cu 3-1, și s-a pregătit săptămâna trecută cu ACS Poli.

ASU Poli va înregistra și noi despărțiri în această vară din lotul vechi. Fundașul stânga Narcis Damian, antrenor în cadrul Centrului de copii și juniori, nu va mai fi și jucător al alb-violeților, cel mai probabil el va alege să joace în ligile inferioare.

B. Străuț și Siminic, ofertați

Nu mai puțin de 42 de jucători au fost prezenți azi și la trialul final organizat pe ”Știința”. Lotul a fost împărțit și s-au jucat două reprize cu echipe diferite. Timișorenii sunt puțini numeric pe postul de atacant. Nicu Modan însă, de la Chinineu Criș (L4 Arad), a arătat în această perioadă că poate fi o alternativă.

”Am început cu vreo 45, unii au plecat, au venit alții, astăzi am mai triat și ușor ușor ne apropiem de lotul care pleacă în cantonament. Mi-am făcut o părere foarte clară, la unii jucători am mai renunțat, cei care mi-au plăcut urmează să vedem dacă ne înțelegem și cu partea financiară. Mai sunt discuții. Nu renunț la mulți dintre cei de azi. De-a lungul săptămânii s-a renunțat la unii, alții au plecat, poate nemulțumiți… Cei care nu au fost azi nu mai sunt și urmează să tot triem. Unii sunt valoroși, ni-i dorim, dar nu ne înțelegem financiar și toată lumea știe că noi trăim ajutorul suporterilor și condițiile financiare sunt limitate. Nu putem să satisfacem pretențiile unor jucători… Nu prea mai pot apărea mari surprize, dar selecția e continuă în sport”, ne-a spus antrenorul Sorin Brîndescu după acțiunea de azi.

Deși nu a fost anunțată încă nicio certitudine la capitolul achiziții ASU Poli i-a ofertat oficial pe Gabriel Siminic și Bogdan Străuț. ”Au fost discuții, așteptăm răspunsul lor, clubul le-a făcut o ofertă”, a precizat Brîndescu.

Până în 1 iulie, data începerii cantonamentul de 10 zile de la Bekescsaba, se va știi în mare parte și lotul pe care se bazează ASU Poli pentru Liga a II-a.

Lotul prezent la jocul-școală de azi, (în paranteză, echipa de proveniență a jucătorilor noi):

Portari: Fișteag, Gkakos (ex-Grecia 2), A.


Constantinescu (P. Neamț), Gîrlea (Chindia), Mitrea (Ineu).

Fundași dreapta: Stefanovici, Biriș, Zdrențan (Ineu).

Fundași stânga: Taub, Stoian (Sebiș), Siminic (Pâncota).

Fundași centrali: Gălan, Todorov, Vlădia (Lugoj), Telescu (Mama Mia), Magda (ex-Bihor), Ciobanu (Juventus Buc.).

Mijlocași dreapta: Vucea, Birău, Ad. Ștefan (Dumbrăvița), Șt. Blănaru (Giarmata).

Mijlocași stânga: Ghinescu, Peter, Tăut (M. Ciuc), Niță (Mama Mia), Gânju (ACS Poli).

Mijlocași la închidere: M. Stancu, Bilia, D. Constantinescu (TSV Berg), Berivoiescu (Banatul).

Mijlocași ofensivi: Țugui, Giuricici, D. Codrea, M. Marin, Al. Costea (Metalul), Bâtă (Banatul), D. Băban (Mama Mia).

Atacanți: Bădăuță, Sulea, Modan (Chișineu Criș), Dumiter (Giarmata).

*B. Străuț a fost prezent, dar nu a jucat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.