Un tânăr a murit după ce a fost lovit de tren, în...

Un tânăr a murit după ce a fost lovit de tren, în același loc unde un bărbat a fost mutilat în urmă cu o lună. Cum s-a petrecut tragedia

0
DISTRIBUIȚI

tren

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit după ce a fost lovit de tren în aceeași zonă unde, în urmă cu o lună, un bărbat a fost accidentat grav de garnitura care circulă pe acea linie.

Tragedia s-a petrecut ieri după-amiaza, pe ruta Hunedoara – Simeria, în zona combinatului siderurgic din Hunedoara.


Victima a fost un tânăr de 25 de ani, care se deplasa pe calea ferată şi despre care apropiaţii săi susţin că era surdo-mut, conform adevarul.ro. Bărbatul a fost lovit de locomotiva trenului Interregio Hunedoara – Simeria. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a intervenit în ajutorul tânărului, însă însă în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a putut fi salvat. Trenul a staţionat aproape două ore, pe durata cercetărilor efectuate la faţa locului, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, pentru sursa citată.

La începutul lunii august, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost rănit grav și a rămas fără piciorul drept după ce a ajuns, în stare de ebrietate, pe calea ferată, în aceeași zonă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.