Noi serii de cursuri organizate de Camera de Comerț Timiș în luna...

Noi serii de cursuri organizate de Camera de Comerț Timiș în luna octombrie. Cui sunt adresate

0
DISTRIBUIȚI
contabil
Noi serii de cursuri organizate de CCIA Timiș.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în sprijinul locuitorilor din județ care doresc să se perfecționeze. Astfel, în luna octombrie, instituția organizează o nouă serie de cursuri, prin Direcția de Formare și Perfecționare Profesională.

Ce cursuri se desfășoară

Primul dintre acestea este de „Auditor Intern al Sistemului de Management al Calității” și se adresează personalului care coordonează sau participă la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii din cadrul firmelor care intenţionează, sunt în curs de implementare sau au implementat un sistem de management al calităţii conform ISO 9001:2015 – instrument eficient de optimizare a proceselor interne, respectiv de câştigare a încrederii clienţilor. Cursul se desfășoară în perioada 10 – 14 octombrie, iar taxa de participare este de 1.000 lei.

Un alt curs organizat de CCIA Timiș în această lună este cel de „Contabil – cu utilizarea calculatorului”. În cadrul cursului, participanții sunt pregătiți pentru contabilitate primară și contabilitate asistată pe calculator (cu aplicații în programul SAGA). Cursul se adresează atât persoanelor cu studii superioare, precum și celor cu studii medii care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Partea practică referitoare la îintocmirea documentelor primare, înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico-financiare și obținerea balanței de verificare se va face utilizând aplicațiile informatice.


Cursul este autorizat, se desfășoară în perioada 17 octombrie – 4 noiembrie, iar taxa de participare este de 800 lei.

De asemenea, locuitorii din județul Timiș se pot înscrie și la cursul de „Consilier de orientare privind cariera”. Cursul se adresează specialiștilor care ajută tinerii şi adulţii să se autoevalueze, să comunice eficient cu alţii, să elaboreze planuri cu privire la propria carieră şi la formarea adecvată necesară, să aibă în vedere cariere alternative, să facă faţă cu succes diferitelor obstacole pentru a-şi câştiga locul în societate şi pe piaţa muncii. Cursul se desfășoară în perioada 24 octombrie – 4 noiembrie, iar taxa de participare este de 600 lei, ce poate fi plătită în două rate.

Totodată, CCIA Timiș organizează și cursul de „Manager Resurse Umane, care se adresează persoanelor care doresc să se formeze și să se perfecționeze în domeniul resurselor umane, oferind participanților o abordare practică a managementului RU, urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice. Cursul se desfășoară în perioada 24 octombrie – 4 noiembrie, taxa de participare este tot de 600 lei și poate fi plătită în două rate.

Certificatele obținute la absolvirea cursurilor organizate de CCIA Timiș au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.