Robu nu se mai satură de televiziuni pe Facebook şi îşi face...

Robu nu se mai satură de televiziuni pe Facebook şi îşi face încă una la PNL: „Lucrăm așa, mai amatoricește”

0
DISTRIBUIȚI

 

robu-fb

PNL Timiş se pregăteşte de venirea campaniei electorale. Nicolae Robu a anunţat astăzi că, după modelul aplicat la Primăria Timişoara, PNL va avea o televiziune pe Facebook. Deocamdată însă nu se știe cât de des vor avea loc emisiuni, însă timișorenii vor putea urmări dezbateri și discuții cu candidații partidului.

Nicolae Robu a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că, „începând din această săptămână, nu vă pot spune încă din ce zi, vom avea o nouă televiziune Facebook cu litere mici tv-pnl.tm.


Vom avea o televiziune Facebook a Partidului Național Liberal Filiala Timiș, televiziune unde cetățenii vor putea să urmărească dezbateri, discuții, vor fi dialoguri cu ei și tot ce se poate face pe o televiziune. Suntem încurajați de experiența foarte pozitivă de la primărie unde am reușit să avem audiențe de peste 20.000 de utilizatori, în timp ce alții au trei-patru. O să anunțăm emisiunile. Nu pot să moderez eu, invitat o să fiu. Avem așa de multă lume care poate să joace rolul de gazdă pentru că noi ne bazăm pe ceea ce oferă spectatorilor invitații. Asta trebuie să se întâmple în general la emisiuni, moderatorii au sarcina de a pune în valoare calitățile invitatului. Nu pe ei să se promovează în fața urmăritorilor”.

Robu a admis că televiziunea va fi folosită ca platformă de promovare electorală. „După 11 nu știu ce va fi având în vedere prevederile legii. Dacă vom fi mulțumiți de ceea ce putem face până atunci fără niciun cost, vom continua, chiar dacă pe perioada campaniei trebuie să se lucreze cu contract cu firmă de specialitate. Până atunci lucrăm așa, mai amatoricește. În campanie trebuie să fie oferit serviciul de o firmă de specialitate”, a mai adăugat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.