Doi hoți de buzunare, prinși la Timișoara cu ajutorul camerelor de supraveghere....

Doi hoți de buzunare, prinși la Timișoara cu ajutorul camerelor de supraveghere. Vezi cum acționau

2
DISTRIBUIȚI

hoti-flagrant-libertatii

Polițiștii locali au reținut astăzi, în jurul orei 11.00, două persoane, un bărbat și o femeie, care își făceau „meseria” pe strada Alba Iulia, în plin centrul Timișoarei.

Cei în cauză au fost surprinși de camerele video chiar în timp ce „atentau” la portofelul unei femei, fiind observați de polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Video.


Aceștia au semnalat incidentul colegilor din teren, iar suspecții au fost aduși la sediul Poliției Locale Timișoara pentru a fi identificați, stabilindu-se că este vorba de S. D., de 21 de ani, domiciliată în Calafat și N. S., de 24 de ani, cu domiciliul în Craiova. Asupra lor a fost găsit un portmoneu cu peste 300 de lei, bijuterii și alte bunuri.

Conform comunicatului Poliției Locale, aceștia aveau o metodă cât se poate de simplă: femeia aborda victima, stătea de vorbă cu ea distrăgându-i atenția, îi lua din geantă portofelul, după care îl plasa în spate bărbatului alături de care a fost depistată. Cei doi au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La sfârșitul lunii noiembrie, o echipă de jurnaliști care transmitea din Piața Victoriei a fost jefuită, însă în acel caz camerele de supraveghere nu au ajutat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.