Primarul Timișoarei, marele absent la recepția de 1 Decembrie organizată de CJ...

Primarul Timișoarei, marele absent la recepția de 1 Decembrie organizată de CJ Timiș. Ce a transmis Sorin Grindeanu

0
DISTRIBUIȚI

receptie-1-decembrie-1

Consiliul Județean Timiș a organizat, astăzi, la Muzeul de Artă o recepție cu ocazia Zilei Naționale a României, fiind invitați, alături de oficialitățile județului, toți primarii din județ și reprezentanți ai instituțiilor publice. Prefectul de Timiș, Mircea Băcală, s-a remarcat prin papionul pe care l-a purtat la recepție.Marele absent a fost primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care nu a mai ajuns la recepție, deși a confirmat prezența. De altfel, nimeni din conducerea executivă a Primăriei Timișoara nu a venit la recepție. În schimb, au fost mai mulți aleși locali ai PNL, alături de cei ai celorlalte partide.

”La 98 de la Marea Unire înfăptuită la Alba Iulia, pare că ne îndepărtăm de principiile care au dus la formarea României Mari.


Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că, din păcate, românii sunt tot mai dezbinați, mai mâhniți și neîncrezători. Nu sunt aici, astăzi, în fața dumneavoastră pentru a căuta vinovați, pentru a culpabiliza pe cineva. Vreau ca astăzi, de ziua României și a românilor, să vorbim despre viitor pentru că acesta este cel mai important. Noi, cei prezenți astăzi aici, avem obligația de a face totul pentru ca România să redevină ceea ce a fost cândva, pentru ca românii să își recapete demnitatea, spiritul și încrederea. Ne dorim cu toții o țară prosperă în care oamenii să ducă un trai decent, să fie tratați cu respect. Aici cred că intervine rolul nostru, al celor aleși, și avem o mare responsabilitate pe care îmi doresc să o conștientizăm cât mai rapid (…) În 2018, când România va celebra 100 de ani de existență, trebuie să ne putem privi în ochi unii pe alții și să fim împăcați sufletește că am făcut tot ceea ce este în puterile noastre pentru țara ”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, în discursul său. 

La începutul recepției, imnul României a fost interpretat de Aura Twarowska, mezzoprana născută la Lugoj care a cântat la Opera de Stat din Viena, aceasta fiind aplaudată și după mini-recitalul susținut după discursurile oficiale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.