Accident grav în Timiș: un mort și doi răniți după ce un...

Accident grav în Timiș: un mort și doi răniți după ce un microbuz a ieșit de pe șosea UPDATE Trei persoane au fost rănite FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav în această dimineață în județul Timiș: un om a murit iar alte două persoane au fost rănite în urma unui incident rutier în care a fost implicat un microbuz.

Din primele informații, microbuzul a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor. La fața locului intervin echipaje de la Pompieri, Poliție și Ambulanță.

Victimele au fost preluate de medici și transportate de urgență la spital. Accidentul a avut loc pe DJ 692, în apropierea localității timișene Variaș.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform autorităților, un șofer de 26 de ani se afla la volanul microbuzului care circula de la Timișoara înspre Variaș.


În microbuz se aflau cinci persoane, cu tot cu șoferul. Oamenii mergeau la muncă, la Variaș. La un moment dat, din cauza carosabilului umed, a ceții și a vitezei neadaptate la condițiile de trafic, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite iar una a decedat. Șoferul e singurul care a scăpat nevătămat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD, cinci ambulanțe SAJ și echipaje de la poliție. Traficul rutier a fost oprit pentru jumătate de oră.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier care a avut loc pe DJ 692, între Variaş şi Gelu, în care a fost implicat un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane, dintre care una încarcerata. În ciuda eforturilor făcute, persoana încarcerată a decedat. Trei dintre victime au fost transportate la spital, iar alta a refuzat să fie dusă la o unitate medicală. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare şi cinci ambulanţe SAJ, o ambulanţă SMURD şi două echipaje ale poliţiei”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.