Grindeanu a pierdut bătălia, Dragnea – războiul

Grindeanu a pierdut bătălia, Dragnea – războiul

4
DISTRIBUIȚI

Până ieri la ora anunțului referitor la abrogarea ordonanței privind modificarea Codului Penal, Sorin Grindeanu era marele pierzător, imaginea de politician tânăr și loial normelor de bun simț făcându-se țăndări. Ca să evit toate comentariile care vor veni după acest editorial – nu mi-am schimbat cu nimic opinia față de cele scrise în noaptea în care s-a dat ordonanța. Un gest de normalitate din partea premierului, pe lângă desecretizarea stenogramei ședinței de guvern, ar fi să explice public de ce a acceptat introducerea pe ordinea de zi a acelei OUG.


Este clar că bătălia aceasta a fost pierdută de Grindeanu, care acum încearcă să câștige războiul în interiorul partidului.

Anunțul foarte clar făcut aseară de premier că ministrul de Justiție trebuie să-și asume responsabilitatea și, implicit, să plece a fost prima contră la Liviu Dragnea, care-și vede irosită toată construcția de salvare a sistemului mafiot din România după presiunea fabuloasă a străzii. Pentru președintele atotștiutor și atotputernic al PSD începe de acum declinul. Știe și el că niciodată partidul, indiferent cât de puternic a fost liderul, nu acceptă să piardă totul de dragul lui. PSD nu va accepta ca toată munca depusă de-a lungul anilor, inclusiv în Timiș, pentru a crește partidul să se facă praf pentru a-l salva pe jupânul de la Teleorman. Un jupân disperat care le-a arătat că nu-i pasă cu adevărat de partid, ci doar de dosarul lui. Este doar o chestiune de timp până când în PSD se va coagula aripa anti-Dragnea. Iar mazilirea jupânului de Teleorman ar fi mai răcoritoare pentru stradă decât schimbarea lui Grindeanu.

4 COMENTARII

  1. Ai dreptate, însă Grindeanu a picat testul suprem, cuvenit unui politician!
    A acceptat sa fie lacheul jupan ului de la Teleorman, nu peste noapte ci timp de o lună când a avut ocazia sa dea inapoi.
    De fapt și-a arătat adevărată fața de om, mai presus de politician…etc

    • Grindeanu,de la bun inceput nu avea calitatile unui politician de rasa!A plagiat in lucrai ,a incercat sa si salveze tatal penal:,apentru a ajunge Prim ministru a acceptat conditiile unui hot Dragnea!!!Astea sunt calitati de laudat?

  2. Ai zis bine: imaginea de politician tânăr si de bun simt. Doar imaginea, atat si nimic altceva. Daca ar fi fost si altceva in afara de o spoiala (imagine) si-ar fi dat demisia demult! Caracter 0! Un lache, o sluga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.