O studentă din Timișoara a câștigat o excursie la New York, oferită...

O studentă din Timișoara a câștigat o excursie la New York, oferită de Google. Ce proiect a derulat gigantul IT

0
DISTRIBUIȚI
new york
O studentă din Timișoara a câștigat o excursie la New York.

O studentă de la Universitatea Politehnica din Timișoara va avea parte de o experiență unică, în acest an. Google o trimite pe Denisa Andreea Fumărel, înscrisă în anul III la Facultatea de Electronică și Telecomunicații, într-o excursie educațională la New York.

Totul în cadrul proiectului “Atelierul Digital”, sponsorizat de Google.


Potrivit reprezentanților Universității Politehnica din Timișoara (UPT), zece universități din România au fost declarate câștigătoare de către gigantul IT, astfel că s-au ales cu un atelier digital complet. Printre acestea se numără și UPT, singura de altfel din orașul de pe Bega.

“Rezultatul a fost posibil prin implicarea studenților și a cadrelor didactice care au parcurs trainingul online, finalizând modulele interactive și acumulând puncte pentru universitate. Proiectul Atelierul Digital s-a adresat celor care fac primii pași în marketingul online, dorind să își dezvolte aptitudinile antreprenoriale și digitale sau să își înceapă carieră printr-o certificare validată de Google și recunoscută IAB European. Totodată, proiectul Atelierul Digital a oferit unui număr de trei studenți posibilitatea de a beneficia de o experiență educațională la New York. Cei calificați pentru bursa din Statele Unite ale Americii au avut punctaj maxim la toate cele 23 de module ale cursului”, explică reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara.

Prin câștigarea HUB-ului Digital oferit de Google, spațiul în care studenții politehniști își exersează abilitățile antreprenoriale va fi modernizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.