ACS Poli vrea să-și continue la Iași seria de succes. Ionuț Popa...

ACS Poli vrea să-și continue la Iași seria de succes. Ionuț Popa nu mai are așa de multe griji în privința absențelor

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Timișorenii sunt pe val în această primăvară. După debutul victorios în play out, ACS Poli a trecut în Cupă de CFR Cluj și se pregătește de un meci care altădată părea extrem de dificil, pe terenul celor de la CSM Poli Iași. Deși moldovenii au avut mai mult timp de odihnă, echipa pregătită de Ionuț Popa a devenit expertă în situații aproape imposibile.

Iașiul a pierdut recent la Timișoara și vine după o remiză la Pandurii. ”Întâlnim o echipă care joacă foarte bine acasă. Are cel puțin șase-șapte titulari cu mare experiență. Atacanți precum Cristea și Golubovic, îl au pe Bole care poate juca la naționala Ungariei. Au dorință de revanșă, sper să alcătuim o echipă care să facă față jocului de la Iași. E foarte greu. Aceste trei meciuri, cu Chiajna și Tg. Jiu sunt de viață și pe moarte. Va trebui să nu ținem cont de oboseală, de vreo absență. Trebuie să luptăm ca și cu CFR Cluj.


Sunt jocuri capitale”, a declarat Ionuț Popa.

Despre oboseala acumulată tehnicianul a mai precizat că ”marea problemă e refacerea… Eu îmi fac griji. Dar dacă ne luăm după proverbul oboseala pe oboseală se scoate, sper ca jucătorii să aibă o formă fizică bună”. Chiar dacă a văzut ”roșu” direct cu CFR, Șeroni va fi apt deoarece suspendarea se aplică doar în Cupă. În schimb va lipsi și Poparadu, pe lângă Doman, o absență deja obișnuită. Popa a mai spus azi că în competiția KO și-ar dori o finală cu oltenii.

”Avem jucători cu experiență care putem gestiona această situație. Cele mai dure înfrângeri au fost 0-5 cu Viitorul și 0-5 cu Botoșani. Nimeni nu se aștepta să avem aceste victorii după acele eșecuri”, a spus și Alex Popovici despre parcursul peste așteptări.

Patronul firmei cu banii pentru Cupa Ligii i-a cerut scuze

Ionuț Popa a întârziat la întâlnirea cu presa pentru că a avut o convorbire telefonică interesantă. Una care ridică semne de întrebare legată de banii care trebuie să vină din participarea în Cupa Ligii. Popa a spus că Marcel Bărbuț l-a sunat să se scuze de ce a apărut în presa centrală și a negat că a declarat despre tehnician că ”e tâmpit”. ”Am avut o discuție cu patronul de la Adeplast vizavi de banii Ligii. A venit și Reghe cu o declarație… Domnul Bărbuț Marcel am vorbit, mi-a făcut plăcere să discut cu el. Mi-a dat telefon să-mi ceară scuze că vrea să-l dea în judecată pe acest ziarist. El a spus că nu a spus așa ceva. Mi-a spus că vor discuta cu cei de la Ligă pentru că toți banii s-au dat și LPF trebuie să rezolve această situație și să nu inventeze fel și fel de lucruri”, a subliniat Popa.

Partida CSM Poli Iași – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a III-a a play out-ului Ligii I. Moldovenii ocupă locul 2, cu 19 puncte, în timp ce bănățenii sunt pe 5, primul loc salvator, cu 13.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.