Primarul Timişoarei NU merge la întâlnirea premierului Grindeanu cu edilii din judeţ....

Primarul Timişoarei NU merge la întâlnirea premierului Grindeanu cu edilii din judeţ. Vezi ce eveniment consideră că e mai important

3
DISTRIBUIȚI

Ani de zile Timişoara a fost văduvită de finanţări de la nivel central. Marile proiecte ale oraşului au rămas doar pe hârtie, căci guvernele care s-au succedat nu au împărţit banii în funcţie de contribuţiile făcute la bugetul naţional. Acum, şeful guvernului este bănățeanul Sorin Grindeanu, însă vizita acestuia în orașul de pe Bega este tratată cu indiferenţă de cei care ar trebui să discute cu premierul despre finanţări. Deşi mâine la Consiliul Judeţean Timiş va avea loc o reuniune a primarilor şi a consilierilor judeţeni cu premierul Grindeanu, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu va lua parte.

„Nu o să mă pot întâlni mâine la întâlnirea de la Consiliul Judeţean Timiş pentru că voi fi la Bucureşti, unde particip la un eveniment important al PNL.


Preşedintele nostru de onoare, Mircea Ionescu Quintus, împlineşte vârsta de 100 de ani şi am fost invitat. Evident că PNL îi aduce omagiile binemeritate de o asemenea personalitate a poporului român, nu numai a PNL şi evident că mă bucur să mă duc la Bucureşti pentru a fi alături de un om pentru care am o stimă aparte. Eu mă mai pot întâlni cu premierul Grindeanu şi putem vorbi şi în altă zi. Pentru mine participarea la aniversarea de 100 de ani a unei personalităţi precum Mircea Ionescu Quintus este mai importantă”, a declarat edilul astăzi.

Întrebat când a discutat ultima dată cu premierul Sorin Grindeanu pe tema proiectelor importante pentru oraş, Nicolae Robu a explicat că „am comunicat prin SMS şi săptămâna aceasta despre proiectele noastre”. Practic, primarul a trimis conceptul său pentru finanţarea sportului prin schimbarea legislaţiei în domeniu atât premierului cât şi către parlamentarii PSD Alfred Simonis şi Adrian Pau. În ceea ce priveşte alte proiecte importante pentru oraş, primarul nu a făcut precizări suplimentare. La întâlnirea de sâmbătă vor participa din partea primarului Robu viceprimarul Dan Diaconu, consilierul personal al primarului Cătălin Iapă şi un reprezentant al Direcţiei de Dezvoltare, pentru că şefa direcţiei, Magda Nicoară, este plecată în weekend.

3 COMENTARII

  1. Atunci dati-va demisia din functia de primar al Timisoarei si mergeti sa candidati la sefia PNL.
    CE SA INTELEGEM? Doar vorbe si SMS-uri.Adevaratele proiecte nu se discuta la telefon.Este mare pacat sa ai o asemenea oportunitate si sa nu profiti de ea.Toata stima ptr. D-l Quintus, DAR CE LEGATURAV ARE domnia sa cu TIMISOARA.?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.