ATENȚIE șoferi: RESTRICȚII de circulație pe teritoriul Ungariei. Vezi despre ce este...

ATENȚIE șoferi: RESTRICȚII de circulație pe teritoriul Ungariei. Vezi despre ce este vorba

0
DISTRIBUIȚI

Între 29 aprilie, ora 23:00, ora României și 1 mai, ora 23:00, ora României, circulația tuturor vehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricționată pe teritoriul Ungariei.

Măsura este luată de către autoritățile din țara vecină ca urmare a faptului că în această perioadă se celebrează, ca și la noi, Ziua Internațională a Muncii.


În aceast interval, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice de pe teritoriul Ungariei.

„Informăm conducătorii de automarfare că autoritățile ungare ne-au adus la cunoștință faptul că în perioada 29.04.2017 ora 23.00 (ora României) – până 01.05.2017 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Precizăm faptul că în intervalul orar menţionat traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale”, a transmis Poliția de Frontieră.

Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.