Sorin Brîndescu crede că scorul a fost prea dur la Oradea: ”Am...

Sorin Brîndescu crede că scorul a fost prea dur la Oradea: ”Am fost naivi”. Alexandru Kiss, tehnicianul gazdelor, a adus ELOGII galeriei Politehnicii VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Antrenorul lui ASU Politehnica Timișoara consideră că eșecul drastic de pe terenul Luceafărului Oradea (scor 1-4) e unul mai sever decât realitatea din teren. Sorin Brîndescu a spus după meci că greșelile individuale au făcut diferența, remarcă ce a stârnit ușor amuzamentul lui Alexandru Kiss. Cel de-al cincilea tehnician al bihorenilor susține că a vrut la finalul partidei să salute galeria oaspete, una care a impresionat prin atașament și pe ”Iuliu Bodola”.

”Cred că scorul nu reflectă realitatea din teren, chiar dacă Luceafărul ne-a înscris patru goluri și este o echipă bună. Cu doi atacanți care fac diferența în Liga II-a. Am început jocul destul de bine, am avut trei situații de poartă, apoi am pierdut ritmul și am fost naivi în apărare la majoritatea golurilor. Am avut momente în care puteam schimba soarta jocului, la începutul reprizei prin Ungureanu. Nu am înscris și s-a făcut 2-0. Cred că stăm mai bine la cornere ca adversarul, dar pe tabelă ei au înscris”, a declarat Sorin Brîndescu, ”principalul” lui ASU Poli.

Despre absențele importante care poate au cântărit în defensivă (n.r. Mera și Motreanu), tehnicianul a răspuns că ”nu dau vina pe jucători, toți sunt competitivi și pot rezolva sarcinile de joc, dar după rezultat se pare că am suferit. Nu e sigur că Mera sau Motreanu ar fi rezolvat altfel situația. Au fost greșeli în lanț…”, a comentat Brîndescu. Acesta a efectuat prima schimbare după jumătate de oră, nemulțumit fiind de randamentul lui Andrei Țugui, în locul căruia a intrat Marko Giuricici.

”Chiar și după 4-0 dacă numărăm situațiile de poartă, cu puțin noroc poate nu pierdeam.


Poate sunt naiv când spun asta”, a adăugat tehnicianul alb-violeților. O altă replică interesantă la întrebarea unui jurnalist orădean a fost legată de lipsa galeriei la ACS, în contrast cu fenomenul de la ASU: ”Toată lumea știe că suntem echipa susținută de suporteri. Din păcate orgoliile acestea și dezorganizarea din orașul nostru duce să nu performăm. Nici noi, nici ceilalți”.

Alexandru Kiss: ”Jos pălăria!”

Antrenorul Luceafărului a văzut jocul dintr-o postură diametral opusă. ”Un joc bun, spun eu. Consecința jocurilor prestate la Călărași și la UTA. Astăzi au venit și golurile și victoria. Ne-am dorit-o cu toții foarte mult. Victoriile vin după muncă bună, mai repede sau mai târziu apar și rezultatele. Începe să se vadă, sper într-un aport mai mare”, a declarat Alexandru Kiss. Acesta a fost amuzat când a auzit că Brîndescu a vorbit despre diferența făcută de erori: ”Sigur, jocul așteaptă greșeala adversarului, dar noi i-am forțat să greșească… Nicio secundă nu mă gândeam că batem la scor. După aspectul jocului rezultatul a fost normal”.

Acesta a apreciat foarte mult prestația Peluzei Sud timișorene, prezente în număr mare la Oradea, pe arena ”Iuliu Bodola”. Chiar dacă nu au mai fost rezultatele pozitive din trecut, înregistrate împotriva lui FC Bihor, ultrașii și-au susținut necondiționat favoriții și au cântat la fel fie că tabela indica 0-0, 0-1 ori 0-4. Ba mai mult bucuria a fost la ea acasă la golul lui Vucea (de 1-4). ”Sincer, am vrut să merg la galeria lui Poli Timișoara. Nu m-am dus pentru a nu interpreta ei greșit. Dar mi se face pielea de gâscă (sic!), asta ar trebui să avem și noi peste ceva timp. 90 de minute au cântat. Deși noi am jucat mai bine, jos pălăria! E de apreciat, rar vezi așa ceva acum în țară”, a conchis Kiss. Tehnicianul Luceafărului s-a ferit să comenteze desele schimbări de ”bancă” de la echipa sa, el fiind al cincilea(!) antrenor folosit de bihoreni numai în acest sezon.

1 COMENTARIU

  1. o sa mai fie mult de cintat la ASU. daca e asa debandada in oras si se risfringe asupra echipelor, de ce „cealalta” a cistigat cu 3-1 in deplasare pe cind iubita si mult cintata ASU ia 4-1 in Bihor? Bineinteles pe greseli personale, antrenorul aici nu are ce face, nu? Ati avut si voi un antrenor care a jucat in Italia in Liga A cam 15 ani, l-ati dat afara si l-ati adus pe Brindescu sa antreneze. asta cine poate sa inteleaga ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.