RECORD Ripensia Timișoara e LIDER în Liga a III-a după o nouă...

RECORD Ripensia Timișoara e LIDER în Liga a III-a după o nouă victorie cu patru goluri marcate. Trei echipe sunt la egalitate de puncte în fruntea Seriei a IV-a

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia e lider!

FC Ripensia Timișoara a învins-o astăzi pe teren propriu cu 4-2 pe Unirea Alba Iulia și a urcat pe locul 1 în C4. ”Roș-galbenii” au profitat de pasul greșit al celor de la Industria Galda de Jos și au egalat de asemenea Sebișul la puncte. Trupa din Ciarda Roșie are un golaveraj superior față de cele două.

Ripensiștii au un parcurs excelent în această primăvară. Elevii lui Remus Steop au obținut azi a patra victorie consecutivă cu patru goluri înscrise în dreptul lor. Golgheterul gazdelor, senegalezul Mediop a fost din nou în formă. Atacantul a marcat în primul sfert de oră cu capul. Unirea a egalat puțin norocos la mijlocul reprizei. Tăt l-a surprins pe Gakos la colțul scurt după ce portarul timișorenilor a respins în lateral mingea trimisă de Schiau din partea opusă.


La pauză ”Ripi” a avut 2-1 după ce Mediop a obținut un penalty care a fost transformat fără probleme de Zaluschi. Imediat după pauză Mediop a mărit ecartul, 3-1, în urma unei formalități la o centrare excelentă din banda dreaptă. Abia intrat pe teren cu un sfert de oră înainte de final Dumiter a marcat și el pentru gazde. Același tânăr atacant a comis însă henț în propriul careu la faza următoare. Lovitura de la 11 metri a fost fructificată pentru Unirea de către Selagea.

Ripensia Timișoara: G. Gakos – Ad. Popa (cpt.), Vlădia, Hecsko, Apro – Semeniuc (64 Dumiter), Mânecan (76 Stoi), Zaluschi, C. Toma (86 An. Popescu) – Mediop, Matiș (Golda 74). Antrenor: Remus Steop.

Ieri, echipele din Timiș au înregistrat următoarele rezultate: Pandurii II – Millenium Giarmata 3-1, Național Sebiș – ACS Poli II 1-0 și CSM Lugoj – Mama Mia Becicherecu Mic 5-1. Astăzi Reșița a învins Gloria Cermei, scor 4-0, derby-ul Ighiu – Galda s-a încheiat 2-2, în timp ce Deva a învins pe terenul lui UTA II cu 3-2.

În urma acestor rezultate Ripensia e noul lider, la egalitate de puncte cu Galda și Sebișul, formații față de care are un golaveraj mai bun. În cazul în care însă timișorenii și arădenii vor avea același număr de puncte la finalul sezonului gruparea de la nord de Mureș e avantajată de rezultatele directe. Lupta se dă între cinci formații cu patru etape rămase de disputat.

Clasament: 1. Ripensia 43 pt., 2. Galda 43, 3. Sebiș 43, 4. CSM Reșița 42, 5. Deva 40 … 12. Alba Iulia 20, 13. Mama Mia 18, 14. UTA II 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.