Timișoara Saracens se CIOCNEȘTE cu liderul CSA Steaua înainte de Paști. Pe...

Timișoara Saracens se CIOCNEȘTE cu liderul CSA Steaua înainte de Paști. Pe ce jucător nu se va putea baza vineri Grainger Heikell

0
DISTRIBUIȚI
Imagine din meciul din tur cu Steaua

Campioana României are parte peste trei zile de o încleștare importantă pentru ierarhia SuperLigii. Timișoara Saracens evoluează în Vinerea Mare în fief-ul ”challengerei” CSA Steaua București, grupare care ocupă detașat prima poziție în sezonul regular. Pentru bănățeni duelul reprezintă și o testare ideală înainte de vizita rușilor de la Krasny Yar.

Timișorenii acordă o importanță mare partidei din Capitală și vor efectua de mâine deplasarea spre București. Deoarece vine Paștele jocul se desfășoară mai devreme cu o zi față de programarea obișnuită, adică se dispută vineri. Meciul cu roș-albaștrii are dublă însemnătate. Steaua e lider, cu un avans de zece puncte dar și două meciuri în plus iar unica înfrângere suferită a fost chiar în Banat. Mai mult, pentru vizitatori urmează la opt zile distanță returul pentru grupele Challenge Cup cu Krasny Yar Krasnoyarsk.

”Nu e ușor pentru noi, avem un nou meci tare.


E o mare provocare pentru noi. Știm cât de buni sunt și cât de greu va fi. Steaua e în vârful clasamentului deocamdată. Vrem să obținem victoria. E greu, dar trebuie să ne îmbunătățim (…) E un meci important pentru noi din mai multe puncte de vedere. Ei sunt pe 1, deci punctele sunt importante, orice avantaj e important, cât și cel psihologic. Concentrarea e pe acest weekend, dar pregătim și returul cu Krasny Yar, care va fi foarte greu. Dacă facem lucrurile bine, ne va ajuta să pregătim mai bine și returul cu Krasny”, a declarat Grainger Heikell, tehnicianul lui Timișoara Saracens. ”Principalul” bănățenilor nu va putea miza vineri pe Dorin Lazăr, om important din linia II care a suferit o tăietură în zona gleznei.

Căpitanul din acest sezon al ”sarazinilor”, Valentin Popârlan, a subliniat importanța încleștării cu ”militarii”. ”E un meci înainte de o sărbătoare mare pentru noi românii, Paștele. Vrem să avem un Paște liniștit alături de cei drag. Nu ne gândim la înfrângere, facem totul pentru victorie… Fiecare meci e diferit și trebuie abordat ca atare. Ei știu că suntem echipa campioană. Și la ultimul meci CSM-ul s-a ambiționat destul de tare, dar așa va fi fiecare meci până la sfârșitul campionatului. Pe o mare parte din adversari ii cunosc, sunt colegi de lot, cu calități fizice, dar nu ne sperie acest lucru, ne place să jucăm cu echipe puternice”, a spus și Valentin Popârlan.

Partida CSA Steaua București – Timișoara Saracens se dispută vineri, de la ora 14.00, și poate fi urmărită pe Dolcesport.

Alex Țăruș, în Anglia!

Fost component al campioanei, Alexandru Țăruș a reușit în această săptămână o mutare importantă pentru cariera sa. Transferat mai întâi în Franța (L2) la Breziers, internaționalul în vârstă de 27 de ani a semnat pe doi ani cu Sale Sharks, din primul eșalon englez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.