Shopping City Timișoara se transformă în Insula Dorințelor vara aceasta (P)

Shopping City Timișoara se transformă în Insula Dorințelor vara aceasta (P)

0
DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din Timișoara, desfășoară campania Insula Dorințelor, valabilă până la 3 iulie, prin care toți vizitatorii site-ului www.shoppingcityTM.ro pot intra în cursa pentru zeci de premii.

Accesând micro site-ul Insula Dorințelor Shopping City Timișoara, după autentificare, începe jocul care aduce primilor 39 de jucători, care au obținut cel mai mare punctaj, 15 tipuri de premii săptămânale.

În fiecare zi de luni, vor fi anunțați cei 39 de câștigători, iar cei care vor parcurge în fiecare săptămână traseul din Insula Dorinței adunând multe recompense, pot câștiga de fiecare dată alt cadou.

Drumul prin Insula Dorințelor până la premii este presărat cu recompense, dar și cu pericole, pe care jucătorii trebuie să le prindă, respectiv să le evite. Întreg conceptul jocului este în tematica verii, recompensele fiind reprezentate grafic de mingi, șlapi sau pepeni, iar pericolele de soare, nor sau fulger.

Campania își propune să conducă vizitatorii din online într-o vacanță digitală, în care prin joc, să câștige premiile puse la dispoziție Shopping City Timișoara și brandurile partenere.

Premiile jocului constau, în funcție de locul din clasament, în invitații duble la festivalul UNTOLD, vouchere de cumpărături în Magazinele Zara, Reserved sau Sport Vision, waveboard-uri oferite de Carrefour, rucsacuri și prosoape de plajă Benvenuti, seturi de cosmetice Yves Rocher, băuturi răcoritoare de la Starbucks, genți de plajă StarShinerS, dresuri Gatta și vouchere pentru bowling și billiard la Play Again.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe www.shoppingcitytm.ro, și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr.


100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.