Apa de aur a Banatului, cuceritoare la Cannes și Monaco

Apa de aur a Banatului, cuceritoare la Cannes și Monaco

0
DISTRIBUIȚI

Povestea apei din Banat a început ca orice poveste ” A fost odată ca niciodată, o apă de munte, curată ca lacrima, bună să potolească orice sete, cuminte ca un văl de mireasă, strălucitoare și cu totul excepțională când ajunge în lumină.” Într-o descriere sumară, aceasta este Aur’a. A strălucit la Bruxelles în 2016 când a obținut trei stele de aur de la Institutul Internațional pentru Gust și Calitate, cea mai înaltă distincție, singura obținută de un produs românesc până acum, și acesta a fost doar începutul.

2017 a venit cu o surpriză – prezența la două dintre cele mai importante evenimente de pe continentul european – Festivalul de Film de la Cannes și Grand Prix-ul de la Monaco. Un adevărat regal pus la cale de echipa Aur’a France, decisă să cucerească atenția mondenilor de pe Coasta de Azur. Zis și făcut!

Apă pentru vedete

Pe toată perioada Festivalului de Film de la Cannes, serile au fost animate de petreceri private, cu DJ și entertainari, evenimente mondene la care au participat vedete de toate genurile, de la actori și până la scriitori, jurnaliști, prezentatori de TV de marcă, regizori, sportivi etc. Omul cheie a fost Sanda Zeitoun de Matteis, organizatoarea serilor Sandra&CO și motorul celei mai renumite agenții de evenimente de pe Coasta de Azur, cea care a reușit să monopolizeze spuma vedetelor prezente pe perioada celor 11 zile de festival. Printre acestea, moștenitorul Casei Cerutti – Vincent Cerutti, realizator radio și TV, Tomer Sisley – actor francez celebru, Samy Naceri – actorul din seria Taxi, Richard Orlinski – un sculptor celebru care lucrează pentru toate marile vedete de la Hollywood, devenit acum și DJ, și Igor Bogdanoff – vedetă de televiziune cu doctorat în cosmologie, cu origini princiare și cu o popularitate incredibilă în Franța.


Actori, regizori, artiști, jurnaliști, toți au băut apă Aur’a. Dacă facem socoteala, între 17 și 28 mai, mii de persoane au fost prezente la aceste petreceri și au consumat apă din Banat.

„Aur’a a reușit sa ajungă în anturajul oamenilor care, de cele mai multe ori, dau tonul în modă și arta. Organizatorilor le-a plăcut foarte mult produsul și și l-au dorit, pentru că se potrivește foarte bine cu ideea de glamour, cea care definește întregul festival. Este important ca lumea să cunoască această apă, sa o vadă, pentru ca apoi să o caute. Partenerii noștri din Franța vor ști, cu siguranță, să scoată maximum din această întâmplare fericită cu prezența Aur’a la Cannes. Suntem convinși că efectele nu vor întârzia să apară”, a declarat Horațiu Rada, manager general Aur’a Mineral Water.

Aur’a cucerelte lumea

Cannes nu a fost singurul loc în care a strălucit Aur’a. Pe 26 mai, apa din Munții Banatului fost prezentă și la gala de caritate IRA Franța – Africa organizată de Academia Prințesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediția 75. Acest eveniment a reunit nu doar lumea bună din Monte Carlo, ci și vedetele care participă la etapa de Formula 1. „Putem spera că Sebastian Vettel și ceilalți sportivi au savurat apa din Munții Banatului la această gală”, declară încrezător Horațiu Rada.

Înainte de a fi prezentă la cele două evenimente de pe Coasta de Azur, Aur’a se exporta deja în Franța. Evenimentul de lansare a avut loc în primăvară, odată cu inaugurarea expoziției de sculptură a artistei anului din regatul monegasc – Emmanuelle Marechal. A fost genul de eveniment care aduce împreună lumea artei și luxul. Într-o locație de vis, la Thermes Marins Monte Carlo, Aur’a a strălucit alături de creații delicate, fanteziste, simbolistice, spre încântarea unui public iubitor de artă și extravaganță.

Apa din Banat face cucerire după cucerire, încet dar sigur, cu pași echilibrați, adaugă constant noi locuri pe harta prezenței în lume. China, țările Arabe, Cehia, Slovacia, Polonia, Benelux, Germania și Coasta de Fildeș sunt doar câteva din repere. Nici România nu face excepție. La noi în țară, apa poate fi găsită în zona magazinelor naturiste, dar și în hoteluri și restaurante. Un alt segment din care există interes în creș tere este cel al evenimentelor, unde apa este tot mai prezentă.

Aur’a este o apă îmbuteliată la Ocna de Fier, în județul Caraș – Severin, de societatea Aur’a Mineral Water. Compania este deținută de oamenii de afaceri timișoreni : Horațiu Rada și Eleodor Coptil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.