Certitudinea lui Robu: „Actualul guvern nu o să facă niciodată sală polivalentă...

Certitudinea lui Robu: „Actualul guvern nu o să facă niciodată sală polivalentă în comuna în care locuiește Sorin Grindeanu”

0
DISTRIBUIȚI

Cu protest sau cu bani de la bugetul local, Timişoara va avea oricum sala polivalentă de mari dimensiuni. Chiar dacă Sorin Grindeanu şi-a încheiat mandatul de premier, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, continuă atacurile la adresa acestuia.


Imediat după ce a fost demis de Parlament, Robu spunea că Grindeanu nu a făcut nimic bun în fruntea guvernului, ba chiar acuza PSD Timiş că ar fi sabotat proiectele Timişoarei, astăzi, Robu a comentat din nou pe marginea sălii polivalente de 16.000 de locuri, care ar urma să fie construită la Giroc.

„Sper ca acest nou guvern să nu anuleze realizarea unei săli polivalente în Timișoara. PSD-iștii, cu Sorin Grindeanu în frunte, au boicotat acest proiect și au vrut să mute sala polivalentă din Timișoara în Giroc. Sunt convins că actualul guvern nu o să facă niciodată sală polivalentă în comuna în care locuiește Sorin Grindeanu, este absurdă ideea în sine (…) Există riscul să ne trezim că nu se mai face în Timișoara această sală și se mută te miri unde. La CNI există aprobări pentru patru săli. Toate erau prevăzute cu finanțare pentru studiu de fezabilitate și proiect tehnic. Asta înseamnă două săli de 16.000 de locuri, una la Timișoara și una la Iași, și două săli mai mici, de 5.000 de locuri, una la Oradea și alta la Constanța. Acest program trebuie să meargă mai departe, inclusiv cu sala de la Timișoara, în Timișoara”, a declarat astăzi primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.