PIERDERE pentru ASU Politehnica Timișoara. Ce jucător important s-a despărțit de „băieții...

PIERDERE pentru ASU Politehnica Timișoara. Ce jucător important s-a despărțit de „băieții în ghete”

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica, depășită acasă de Luceafărul

Fără îndoială, parcursul din ediția Ligii a II-a ce tocmai s-a încheiat trebuie să-i dea de gândit lui ASU Politehnica Timișoara, care s-a salvat de la retrogradare și grație stării financiare precare a celorlalte echipe ce au renunțat pe parcurs.


Echipa susținută de suporterii timișoreni a rămas deja fără golgheterul său, Ștefan Blănaru, care nu a putut refuza oferta tentantă a lui Hermannstadt, care a anunțat transferul fostului jucător alb-violet.

Sibienii de la FC Hermanstadt au promovat în Liga a II-a la capătul unui sezon dominat în mare parte, cu 12 puncte peste ocupanta poziției secunde, Metalurgistul Cugir. Campioana seriei a V-a din Liga a III-a a bifat 21 de victorii, patru egaluri și trei rezultate negative, având un total de 67 de puncte. Ștefan Blănaru va fi, astfel, adversar al lui ASU Politehnica în sezonul viitor.

Alături de Ștefan Blănaru, la FC Hermannstadt au mai fost concretizate alte trei transferuri: Rusu Bogdan și Lucian Dumitru (Foresta Suceava), Cosmin Neagu (FC Brăila).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.