Locul pe care tot mai mulți timișoreni îl numesc „acasă”. Cum a...

Locul pe care tot mai mulți timișoreni îl numesc „acasă”. Cum a reușit o asociație să creeze un spațiu pentru „fapte bune”

0
DISTRIBUIȚI

10370563_10201837480040325_867042958_n

S-au împlinit șase luni de când cel mai atipic loc din Timișoara și-a deschis porțile. Vorbim despre „Atelierul de Înfrumusețare Interioară” sau „Acasă” cum îi spun cei apropiați.


Un loc unde evadezi din cotidian, creat de asociația „Look Inside” din Timișoara.

„Acum șase luni de zile s-a întamplat un fenomen cu totul neobișnuit în Timișoara și anume,  un apartament a fost pictat de către 12 artiști, apoi complet mobilat și amenajat, toate acestea cu o investiție minimă. Mobilă, covoare, perne, aparatură audio-video, veselă, ceaiuri si lumanări, toate s-au strâns <<Acasă>> în timp record sub formă de donație din partea celor care au auzit și rezonat cu idea contribuirii la un spațiu creat de oameni pentru oameni”, au spus membrii Look Inside.

Spațiul se întreține în același mod în care s-a constituit, și anume prin donațiile celor care îi calcă pragul, fie pentru un atelier anume sau pur și simplu pentru un ceai cald și o vorbă bună. E deschis tuturor zilnic între orele 16.00 și 22.00, iar activitățile ce se întâmplă acolo sunt împărtițe pe patru arii diferite: Atelierul de creație, Atelierul de fapte bune, Atelierul de autocunoaștere, respectiv, Atelierul de vindecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.