Antonescu, despre Ponta: Amândoi avem ceva beteşuguri fizice – dânsul la genunchi...

Antonescu, despre Ponta: Amândoi avem ceva beteşuguri fizice – dânsul la genunchi şi eu în cot

1
DISTRIBUIȚI

antonescu_ponta_digisport.ro

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a spus, vineri, întrebat dacă a mai discutat cu Victor Ponta, că a vorbit cu acesta şi a constatat că amândoi au ”ceva beteşuguri fizice temporare” – premierul la genunchi, iar el la cot.

”Am vorbit adineauri pentru că am făcut un schimb de experienţă – avem amândoi ceva beteşuguri fizice temporare: dânsul la genunchi şi la mine în cot”, a spus Crin Antonescu, vineri, în Parlament, după dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului, el fiind întrebat dacă a mai vorbit cu premierul Victor Ponta.

Întrebat de ce nu a avut un discurs în timpul dezbaterilor, fostul preşedinte al liberalilor a amintit de discursul său din 2012, ţinut în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură în urma căreia a căzut Guvernul Ungureanu.

”Îmi aduc aminte de discursul din 2012, e foarte citat un pasaj pe care l-am avut privitor la capacitatea sistemului de a produce noi şi noi ungureni.


Între timp, s-a întâmplat că am constatat că unul dintre aceşti ungureni este şi domnul Ponta”, a spus Crin Antonescu.

1 COMENTARIU

  1. Te doare-n cot, dar ar trebui sa te mai doara intr-un loc, acolo unde ar trebui sa se afle constiinta. Vei ramane insa doar cu cea-n cot. SPER sa te tina si sa se generalizeze, si in metastaza sa sa ajunga chiar pana la zone pe care nu le ai, cum ar fi obrazul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.