Seară de funk, blues, rock şi swing cu sârbii de la Milan...

Seară de funk, blues, rock şi swing cu sârbii de la Milan Petrovic Quartet. Când are loc concertul

0
DISTRIBUIȚI

mpqMelomanii timişoreni sunt invitaţi la o porţie de blues, rock şi swing, alături de formaţia sârbească Milan Petrovic Quartet, care va susţine un concert extraordinar în oraşul nostru în data de 18 septembrie, de la ora 21.00, La Căpiţe.

Milan Petrovic Quartet este una din cele mai dinamice si active formatii de jazz din Belgrad. Stilul abordat este un melanj de jazz, blues, funk, swing, dar şi rock, iar pe cel de-al doilea album al trupei intitulat „Favorites” se regăsesc versiuni inspirate ale celebrelor piese „Enter Sandman” (Metallica), „Smoke On The Water” (Deep Purple) sau „Biska II” (din repertoriul trupei sârbeşti Smak).

Milan Petrovic s-a născut în 23 septembrie 1976 şi începând din 1993 este un muzician activ pe scena muzicală sârbească.


În 1995 a intrat în componenţa Del Arno Band, alături de care a înregistrat albumele „Retrospective” şi „Vreme Vode”. Începând din 2002 a apărut alături de alte trupe ca Blue Shark, Roosterblues Band, Texas Flood, Raw Hide, Bootleg Blues (E 75) şi Blue Family.

Milan Petrovic Quartet a luat naştere în luna aprilie anului 2011 şi a concertat în cadrul celor mai mari manifestări din ţara vecină. „Considerăm că ceea ce compunem şi interpretăm este mai degrabă o muzică instrumentală a formelor libere în care am introdus ceea ce am acumulat în experienţele anterioare: eu am venit cu blues, rock, reggae şi pop, Lehel cu jazz, Bogdan cu R’n’B, iar Robert cu rock. Iată, aşa ne-am format încetişor o expresie proprie şi am creat o energie bună, pozitivă”, spune liderul trupei. Componenţa trupei este: Milan Petrovic – pian, Lehel Nagy – saxofon, Bogdan Zdjelar – tobe şi Robert Gostincar – chitară bas, iar biletele pentru acest concert costă 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.