Ziua în care Parisul a încetat să mai fie oraș turistic

Ziua în care Parisul a încetat să mai fie oraș turistic

4
DISTRIBUIȚI

vali silaghi 09

Retrospectiv, atacul de la Charlie Hebdo pare că a fost doar o încălzire, un ușor joc de glezne prin care o echipă a căutat, și aparent a reușit să afle care sunt slăbiciunile celeilalte, pentru că acum au fost de 10 ori mai multe victime.

După acea tragedie, lumea a continuat să meargă la Paris. Dar acum? Totul a început într-o cafenea.


Apoi într-un restaurant. Apoi la un concert. Apoi lângă stadion. Și pe stradă. Îți mai poți imagina acum o vacanță la Paris? Un „city-break”? Eu nu.

După noaptea de groază de la Paris rămân, alături de morți, răniți și multe vieți distruse, și multe, foarte multe întrebări. Ce se va întâmpla cu spațiul Schengen? Va deveni libera circulație, așa cum o cunoaștem acum, o amintire? Ce se va întâmpla cu Euro 2016, competiție găzduită de Franța? Ce se va întâmpla cu valul de refugiați care fug de război din Siria sau Irak, iar acum îl găsesc și aici?

Ce se va întâmpla?

4 COMENTARII

  1. Aloo!Tovarasu ziarist! Nu ,,il gasesc aici,, L-AU adus aici!Pe rel,razboiul de care chipurile fug. Sau politically corectness te-a orbit de tot??

  2. daca matale esti mai fricos asta e. dar sa stii ca jurnalistii trebuie sa fie chiar ma curajosi decat ceilalti oameni.

    la new york au murit peste 3000 de oameni in 2001 si nu am auzit ca ar avea probleme cu turismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.