Noi dezvăluiri explozive în scandalul Mercedes-ului primit de primarul Nicolae Robu de...

Noi dezvăluiri explozive în scandalul Mercedes-ului primit de primarul Nicolae Robu de la Retim

0
DISTRIBUIȚI

masina primarului robu01_resize

După ce PRESSALERT.ro a dezvăluit, la începutul acestei luni, faptul că, în realitate, Mercedes-ul cu care se plimbă primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a fost cumpărat de Retim şi dat gratuit spre folosinţă edilului, a costat nu mai puţin de 74.000 de euro, edilul a lansat o serie de atacuri disperate la adresa noastră.


Printre altele, Nicolae Robu a acuzat faptul că  PRESSALERT.ro este „agentură de presiune”, că ar face jocurile unor „grupuri de interese” şi a cerut investigarea site-ului de către autorităţile statului.

Începând de mâine, vom publica o serie de informaţii explozive care vor explica de ce primarul Nicolae Robu este atât de nervos şi ce se ascunde în spatele deciziei societăţii de salubritate de a-i cumpăra limuzina de lux, de a-i plăti toate cheltuielile şi de a-i achita luni de zile factura pentru telefonul mobil. Pentru a rezuma investigaţiile de presă pe care le vom publica începând de mâine  vom folosi un citat al lui Nicolae Robu – „devoalarea unor mecanisme extrem de nocive pt societatea românească (operarea cu bani negri, perceperea de taxă de protecție, etc.), copie fidelă a ceea ce am văzut cu toții în filmele cu Mafia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.