Ce soluții are țărănistul Orza pentru desele pene de curent care lasă...

Ce soluții are țărănistul Orza pentru desele pene de curent care lasă orașul în beznă

3
DISTRIBUIȚI

orza-si-ciuhandu-640x480

Fostul vieprimar Adrian Orza spune că este asaltat de cetățeni nemulțumiți. Consilierul local a povestit astăzi că zi de zi, la cumpărături, la plimbare, pe Facebook sau prin e-mail oamenii îl abordează pentru o problemă cu care se confruntă orașul: întreruperea iluminatului public în anumite zone.


„Este important ca primăria să vadă despre ce este vorba și să negocieze cu compania care oferă servicii pentru ca oamenii să fie mulțumiți”, a atenționat țărănistul. Orza a spus că nu este vorba numai de disconfort și că problema este mult mai gravă. Acesta susține că oamenii se plâng că a crescut numărul furturilor din mașini. Ieri, edilul șef Nicolae Robu a comentat că el nu mai crede că Enel va oferi servicii de calitate sau că penele de curent vor înceta. Fără a oferi soluții pentru problema cauzată de Enel, Robu a ținut să se ia din nou de viceprimarul Traian Stoia. Vă reamintim că primăria a renegociat contractul cu firma Enel și a obținut o reducere de 1.8 milioane de lei pe an. Deși până acum nu a declarat nimic vizavi de acest subiect, Robu a comentat ieri că Stoia nu a avut niciun merit în scăderea valorii noului contract, detaliind că firma ar fi redus tarifele ca urmare a fluctuațiilor de pe piață.

3 COMENTARII

  1. iara taranistii sau trezit din morti vorbind,arata-le Stoia valoare nu bla bla,hai PSD cel mai bun si mare partid din Romania,acum pleaca mr.Robu cu ANI-soara la trotuar…

  2. enelul nu a investit in retele . Ei doar folosesc retele existente si incaseaza BANI. Nici de predat nu preda retelele catre primarie asa cum spune o lege din 2002 (vor bani pe ele).
    Contractul cu enelul are si niste clauze, ar trebuie deschis un proces referitor la calitatea servicilor.
    Asa cum ei percep comision datorita intarzieri platilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.