Liftul de la Clinicile Noi, vechi de 40 de ani, schimbat de...

Liftul de la Clinicile Noi, vechi de 40 de ani, schimbat de primărie doar după ce s-a aflat că punea în pericol viața pacienților

0
DISTRIBUIȚI

elevator_button_master_00257600

Medicii și bolnavii care ajungeau la Spitalul Municipal din Timișoara își riscau viața în fiecare zi. Aceștia erau transportați la etajele superioare ale clădirii într-un lift vechi de mai bine de 40 de ani. În ciuda insistențelor medicilor de a monta alt ascensor nou, reprezentanții municipalității, care administrează toate clădirile în care își desfășoară activitatea Spitalul Municipal, nu s-au sinchisit să aloce fondurile necesare astfel încât pacienții să urce în siguranță la celelalte etaje ale Clinicilor Noi pentru a fi supuși investigațiilor medicale.


Abia anul trecut, în momentul în care s-a primit aviz negativ de funcționare a liftului din clădirea Spitalului Municipal, adică se putea produce în orice moment un dezastru, Primăria Timișoara a fost de acord să schimbe ascensorul.

Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal, ne-a declarat că este mulțumit de faptul că autoritățile au alocat, în final, fondurile necesare. “A fost o problemă cu care ne-am confruntat de câțiva ani și mă bucur că am rezolvat-o. În viitor, reprezentanții Primăriei și-au arătat intenția de a aloca fonduri și pentru alte proiecte pe care le are în desfășurare Spitalul Municipal, cum ar fi extinderea și reamenajarea spațiului Unității de Primiri Urgențe sau renovarea și dotarea cu echipamente medicale performante a Ambulatorului de la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială”, a mai precizat Octavian Mazilu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.