Demiterea lui Idolu, grăbită de un sms pro PSD, trimis consilierei...

Demiterea lui Idolu, grăbită de un sms pro PSD, trimis consilierei lui Berceanu

1
DISTRIBUIȚI

Ministrul Radu Berceanu şi-a explicat, astăzi,  graba de a-l demite, chiar în prima zi după prezidenţiale, pe Dan Idolu din funcţia de director al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara- „am avut mai multe plângeri legate de activitatea de aici, sigur, ca de obicei, unele au fost mai întemeiate, altele mai puţin întemeiate. Cred că la un moment dat o schimbare şi un nou gospodar se impune”.

constantin ostaficiuc si dan idolu

Pe lângă motivele „tehnice” invocate de ministru există şi o altă explicaţie, mult mai…pământeană.


În 6 decembrie, când Mircea Geoană şi Traian Băsescu erau în război total pentru fotoliul de la Cotroceni, de pe mobilul directorului Idolu au plecat mai multe mesaje prin care destinatarii erau invitaţi să-l voteze pe liderul social-democrat. Din greşeală, unul dintre SMS-uri a fost trimis consilierei ministrului democrat-liberal Radu Berceanu. Ulterior, Idolu a încercat să dreagă busuiocul susţinând că mobilul a ajuns la una dintre fiicele sale, care ar fi vrut să-i trimită unei alte prietene acel mesaj.  În urmă cu un an, Dan Idolu a fost singurul director de aeroport repus în funcţie de Berceanu, după  ce toţi directorii din minister au fot daţi afară. Acum nu s-a mai bucurat de aceiaşi susţinere nici la Bucureşti şi nici la Timişoara, unde Constantin Ostaficiuc avea propriul favorit – Alexandru Chirilă, actualul director de la „Traian Vuia”. Rămâne de văzut care vor fi rezultatele auditului anunţat la aeroport şi dacă, la final, totul va fi vis şi armonie. Mai ales că multe dintre afacerile derulate pe aeroport în ultimii ani duc şi spre lideri democrat-liberali.

1 COMENTARIU

  1. In viata ca la gara. Ca la aerogara. (c’est la vie, come a la guerre)
    Daca n-ar fi fost SMS-ul s-ar fi gasit altceva. Era nevoie de schimbare, pentru a putea face unificarea cu Aradul. Ca pampalaii aia nu sunt in stare (n-au fost niciodata) sa faca ceva eficient. Norocul lor ca Gogu Falca (pentru vechii colegi din studentie – Matrafox) este finu’ lu’ Base si asa se mai directioneaza ceva fonduri la Arad, ca altfel ar fi morti de foame. Asa ca vor sa exporte modelul de succes (sa moara capra vecinului) spre alte meleaguri.
    Iar PD minus L local pune botu’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.