EXCLUSIV Primarul Gheorghe Ciuhandu, audiat la DNA UPDATE 1 Edilul se declară...

EXCLUSIV Primarul Gheorghe Ciuhandu, audiat la DNA UPDATE 1 Edilul se declară „şi mai neîngrijorat” după ce a ieşit de la audieri

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, va fi audiat astăzi de DNA în urma unei plângeri depuse împotriva sa şi a mai multor angajaţi ai municipalităţii în legătură cu o licitaţie.

gheorghe ciuhandu ganditor 30

 Ciuhandu a fost chemat pentru anchetă la Bucureşti. Surse bine informate au declarat pentrru PRESSALERET.ro că alături de primar procurorii l-ar audia şi pe Nicuşor Miuţ, şeful Direcţiei Patrimoniu. Investigaţiile DNA sunt legate de licitaţia pentru parcul realizat de Primăria Timişoara în apropierea Uzinei de apă.


Parcul care se întinde pe 17.885 de metri a devenit cunoscut după ce în mijlocul său a fost amplasat o copie a complexului Stonehege din Anglia. Lucrările au fost realizate de firma Garden Center Grup SRL Bucureşti care a primit 1.500.000 lei pentru lucrări, după ce a fost penalizată pentru depăşirea termenelor de execuţie.

UPDATE 1 Ştirea în exclusivitate dată de PRESSALERT.ro privind audierea primarului Gheorghe Ciuhandu la DNA a fost preluată în scurt timp de toată presa din România. Bine-nţeles fără precizarea sursei de inspiraţie. Singurele excepţii –  Adevărul şi Opinia Timişoarei. Edilul Timişoarei a declarat la ieşirea din sediul DNA, conform Mediafax, că a venit neîngrijorat şi a plecat „şi mai neîngrijorat”. Conform aceleiaşi surse, Ciuhandu a refuzat să dea alte detalii despre audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.