Plăcerea zgâlţâielii în public

Plăcerea zgâlţâielii în public

1
DISTRIBUIȚI

 Le găseşti aruncate în mijlocul mulţimii care colcăie între magazine. Sunt mari, negre şi-ţi oferă instant o partidă de zgâlţâială publică.

fotoliu masaj

Singura condiţie e să decartezi cinci lei pentru cele câteva minute. Unii se aruncă-n ele cu voluptatea degustătorului vrăjit de prima picătură dintr-un nou vin vechi. Îşi lasă plasele, grijile sau copiii în voia sorţii doar că să simtă vibraţiile fotoliilor de masaj. Închid ochii şi zâmbesc fericiţi, în timp ce trecătorii-i privesc cu ochii bulbucaţi.


Savurează fiecare clipă , în timp ce fotoliul le tranformă burţiile în piftii mişcătoare. Mai greu este pentru slăbănogi. Că au impresia că s-au ales cu zgârciuri la oase. Stresul mare este pentru nevricoşii cu degetele blindate-n aur. Deschid din când în când brusc ochii, loviţi de senzaţia că le trage cineva tezaurul de pe mâini. Dintre toţi cei mai fericiţi sunt cei care de abia aşteaptă să se termine partida de masaj  în public ca să se laude la tot neamul. Nici nu mai contează că s-au aruncat în fotoliile minune înfofoliţi cu paltoanele pufoaică. Sau că bănuţii erau din purceluşul copiilor, spart pe  ascuns şi lipit apoi cu superglu.

1 COMENTARIU

  1. eu cred k nu mai ai c sa scri,dak is mai plinuti inseamna k nu mai tr sa isi fk masaj sauuuu,fiecare fk c vrea,si superglu eu cred k se scrie super-glue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.