Cine a cerut demisia secretarului Ioan Cojocari?; câţi bani aduc la buget...

Cine a cerut demisia secretarului Ioan Cojocari?; câţi bani aduc la buget vânătorii străini?; Al cui e cel mai frumos gol pe contraatac din istorie?; cum ajunge FBI să plătească din cauza mafiei româneşti?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1310734587">

Consilierii locali au cerut demisia secretarului Primăriei Timişoara tocmai la Szeged, anunţă Tion.ro, pe motiv că a dat indicaţii proaste ca antrenor echipei de fotbal a municipiului, care  a pierdut meciul cu maghiarii din oraşul înfrăţit.

Reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu susţine, citat de Hotnews, că, în actualele condiţii de criză, creşterea taxelor şi impozitelor nu este soluţia cea mai bună pentru economie.

Vânătorii străini aduc anual la bugetul de stat nu mai puţin de 100 de milioane de euro, anunţă Evz, care prezintă preferinţele mânuitorilor de puşti.

Golul lui Gheorghe Hagi din meciul cu Argentina de la Campionatul Mondial din 1994 a fost desemnat, de cei de la Guardian, cel mai frumos marcat vreodată în istoria fotbalului pe contraatac, scrie Realitatea.net.

Un american a dat în judecată FBI susţinând, conform Antena 3.ro, că a fist informator al agenţiei federale, dar aceasta nu l-a protejat de mafia românească, de extremiştii musulmani şi rasiştii americani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.