Cum s-a împăcat primarul Ciuhandu cu Societatea Timişoara

Cum s-a împăcat primarul Ciuhandu cu Societatea Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

sediu societatea timisoaraPe ordinea de zi a viitoarei şedinţe a Consiliului Local Timişoara se află un proiect de hotărâre  prin care Societăţii Timişoara îi este închiriat  spaţiul ultracentral de pe strada Goethe,nr.2. Societatea a primit locaţia în 2007, dar până în prezent nu a avut încheiat un contract, fiind întocmită doar o fişă de calcul. În octombrie anul trecut, primăria a primit o solicitare de închiriere, care a primit aviz pozitiv, luna aceasta, de la Comisia de analiză a spaţiilor cu altă destinaţie decât cea de locuinţă.


În spaţiul Societăţii Timişoara şi-a deschis cabinet de europarlamentar Monica Macovei, schimbându-se astfel destinaţia iniţială doar de sediu al societăţii. Acest lucru ar fi fost posibil doar cu acordul proprietarului, care însă nu a fost solicitat. Schimbarea destinaţiei spaţiului fără acordul primăriei ar fi putut duce la anularea contractului.

Primăria Timişoara a trecut pe lângă acest „detaliu” şi a decis prelungirea contractului de închiriere pe cinci ani, cu destinaţia „sediu societate”, prin promovarea proiectului hotărârii de consiliu. Acesta este primul semn de împăcare între primarul Gheorghe Ciuhandu, care prin intermediul regiilor locale îi sponsorizează de ani zile acţiunile, şi Societatea Timişoara, care l-a atacat public după mitingul electoral la care a participat alături de Mircea Geoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.