Deputatul PD-L Alin Popoviciu, acuzat că şi-a păcălit la bani vecinii de...

Deputatul PD-L Alin Popoviciu, acuzat că şi-a păcălit la bani vecinii de pe stradă

9
DISTRIBUIȚI

Revolta stă să izbucnească pe strada Berlin din Dumbrăviţa, vecinii fiind nemulţumiţi de ţeapa pe care şi-au luat-o. Cel arătat cu alin popovici cu langosidegetul nu este altcineva decât deputatul PD-L de Timiş, Alin Popoviciu. Unul dintre locatari a povestit sub protecţia anonimatului pentru PRESSALERT.ro care este motivul supărării „toate casele de pe stradă au fost construite de aceiaşi firmă. La capătul străzii a rămas o parcelă pe care nu s-a construit. Anul trecut, Alin Popoviciu, care locuieşte pe stradă cu noi, a venit să ne ceară bani ca să construiască pe terenul rămas liber un parc privat. Era destul de ciudat pentru că peste drum este un parc construit de primărie. A fost o înţelegere cu proprietarul terenului ca să nu ne transfere dreptul de proprietate, dar să putem construi. Alin Popoviciu a venit să ceară bani pentru parc şi el i-a strâns. A luat de la 500 de euro în sus. Ne-am trezit că în loc de parc apare, acum, un teren de tenis. Toţi care stau pe strada asta au bani, dar nu e vorba neapărat de sumă, ci de gest”. Întâmplător, familia Popoviciu este mare amatoare de tenis,

La capătul străzii Berlin, la mică distanţă de casa deputatului PD-L, s-a lucrat la foc continuu în ultimele săptămâni. S-a împrejmuit  şi s-a pregătit terenul pentru betonare. Lucrările sunt aproape gata aşa cum se poate observa din fotografie. Vecinii povestesc că lucrările au fost făcute de muncitori care s-au lăudat că „lucrează la o firmă din Fibiş”.


 Construcţia este una ilegală susţin reprezentanţii Primăriei teren tenis berlin 2Dumbrăviţa. „Nu există o autorizaţie de construcţie pentru parcela respectivă. Vom merge pe teren ca să vedem ce s-a întâmplat şi vom lua măsurile legale”, a declarat Luminiţa Nistoran , inspector de specialitate la Primăria Dumbrăviţa.  Contactat telefonic, deputatul Alin Popoviciu a confirmat că a discutat cu vecinii şi cu proprietarul terenului, dar a negat că ar fi luat vreun ban. „Terenul nu e al meu. Proprietarul a zis băi, ce vreţi să fac cu el? Nu vreţi să vă fac un parc, dar puneţi voi banii? N-am solicitat la nimeni nici o sumă de bani, ci doar am avut o discuţie cu mai mulţi de pe stradă cu proprietarul. Am vorbit la telefon cu el şi mi-a spus că vrea să construiască un teren nu numai de tenis, ci şi de badminton”, a susţinut deputatul. Întrebat câţi bani a dat personal pentru amenajare, Popoviciu a întors-o , susţinând „staţi că deocamdată, nu s-a întâmplat nimic. Măcar aţi fost până acolo să vedeţi ce este?  El(proprietarul, n.a) o să ne spună la sfârşit ce înseamnă ca şi costuri. Să-mi aduceţi mie vecinul ăla care mi-a dat bani mie. Să vină în faţa mea şi atunci mai dicutăm. Până atunci, nu am ce să discut problema asta că nu am făcut aşa ceva. Discutaţi cu proprietarul terenului”. Contactat, proprietarul parcelei a refuzat să facă orice comentariu.

9 COMENTARII

 1. Toti o apa si un pamant ,adica alesii, nu vedeti ca nu mai conteaza din ce partid fac parte ca numai dupa prostii umbla,eu zic sa desfintam partidele si sa vedem atunci unde vor lucra acesti n—- n—– din toate partidele,pe vremea lui ceausescu era un presedinte acum sant…… nu mai stim cati,pentru ce,sa f— nu?
  Desteptativa odata oameni buni nu vedeti h— sant la noi acasa si tot noi le dam votul,pentru ce sa ne jupoaie????????.asta vreti asta ne dau.

 2. Lasa ma ca nu e dracu asa de negru. Cum vrea cineva sa faca ceva ….hop si voi.
  Era mai bine sa ramana buruienile pe terenul ala. Si parcul de vis a vis s-a facut tot la interventia lui Popoviciu.
  De aia merg bine treburile in Dumbravita, primarul UDMR il intereseaza doar de pamanturile si afacerile lui . DaNA..unde esti?
  Nu cred ca Popoviciu avea nevoie de 500 de euro de la cineva…parerea mea.

 3. Pitziponcu’ loveste inca o data. Speriat de atata violet, domnul deputat Alin „Langos” Popoviciu s-a hotarat sa aiba o initiativa legislativa. Vazand ca vrajitoarele vor sa strice flacara violet si sa descante impotriva acesteia, s-a hotarat sa propuna o lege impotriva vrajitoarelor.
  Vrajitoarele ofuscate, au declarat ca-i vor spala creierul. Asa ca atunci vecinii sa nu se mire daca iar o sa le ceara cate 500 de EURO ca sa-si cumpere langosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.