Primăria mai încalcă o dată legea de dragul Societăţii Timişoara

Primăria mai încalcă o dată legea de dragul Societăţii Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Primăria condusă de ţărănistul Gheorghe Ciuhandu a mai încălcat încă o dată legea de dragul Societăţii Timişoara. La numai câteva panotaj societatea timisoarazile de la adoptarea bugetului local prin care s-au alocat 25.000 lei pentru sărbătorirea a 20 de ani de la adoptarea celebrei Proclamaţii cu al său punct 8, centrul municipiului a fost invadat de bannere şi mesh-uri. Pe stâlpii de iluminat din faţa Operei din Timişoara au apărut mai multe „steaguri” cu însemnele Societăţii Timişoara. Mai mult, pe strada Alba Iulia pe unul din pereţii clădirii care aparţine Ministerului Apărării Naţionale a fost amplasat un mesh cu însemnele Societăţii Timişoara şi cu câteva dintre listele celor care au semnat-o în 1990. Amplasarea acestora s-a făcut ilegal deoarece pentru acestea ar fi fost obligatoriu un acord al Comisiei de Monumente deoarece centralul face parte din zona istorică. În plus, ar fi trebuit să existe un acord al proprietarului clădirii pe care a fost „plantat” mesh-ul- adică al Armatei Române.


Violeta Zonte, directorul panotaj societatea timisoara 1Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional a Judeţului Timiş, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „nu există dat nici un fel de acord din partea noastră pentru amplasarea acestor mesh-uri. Acordul este unul obligatoriu”.

Întrebată dacă există autorizaţii pentru outdoor-ul Societăţii Timişoara, Lăcrămioara Condea de la Biroul de presă al primăriei a declarat doar că „a primit aviz de la comisia de ordine publică pentru afişaj”, refuzând să facă alte comentarii. Dacă în campania electorală, administraţia Ciuhandu s-a grăbit să dea jos mesh-urile adversarilor politici de la PD-L, care nu respectau litera şi spiritul legilor, acum nu mai are aceiaşi reacţie promptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.