Grindeanu demisionează din funcţia din prim-vicepreşedinte al PSD Timiş. Ilie Sârbu: „Nu...

Grindeanu demisionează din funcţia din prim-vicepreşedinte al PSD Timiş. Ilie Sârbu: „Nu este o personalitate a partidului, a fost printre cei toleraţi”

3
DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu şi-a dat în urmă cu scurt timp demisia din funcţia de prim vicepreşedinte al PSD Timiş.  Conform demisiei a6înregistrate la sediul partidului, Grindeanu a invocat „motive personale”.  Viceprimar al Timişoarei, acesta rămâne însă preşedintele organizaţiei Timişoara a social-democraţilor. Grindeanu nu a putut fi contactat pentru alte declaraţii. 

Preşedintele PSD Timiş, Ilie Sârbu, a reacţionat extrem de dur, declarându-se nemulţumit de faptul că „am aflat de la presă.


După atâţia ani de colaborare, mi se părea firesc să-mi spună de nemulţumirile pe care le are. Această  demisie nu va produce efectul scontat. Este un gest demonstrativ . Toţi au rămas miraţi. Dacă existau motive de supărare, tebuiau spuse. Mie nu mi-a spus nimic. Nu avem timp să fim dispensar care pansează rănile. Suntem spital şi operăm chirurgical. Îndepărtăm ce nu e bun şi mergem mai departe.  Mai sunt doi ani până la alegeri. Nu mai avem timp. Acum ne jucăm cu demisiile. Cu o lună şi ceva înainte de conferinţa judeţeană apare această demisie. Dacă s-a vrut să zguduie baza partidului, nu a reuşit. Sorin Grindeanu nu era o personalitate a partidului . A fost unul dintre cei toleraţi din partid”

3 COMENTARII

 1. Pai coane Sarbule, daca era tolerat de ce a fost pus viceprimar?
  Asta seamana a „vadimism”, ala a injurat pe toata lumea care-si lua adio de la partid.
  Nu cred ca-i cazul sa fii atat de vehement. Ca doar, dom Sorin inca e presh la Timisoara, iar voturili multe d’acia vin.
  In plus, nu face bine imaginii partidului. Adica ieri era bun, astazi e tolerat. Nu’i mumos (ar zice conu’ Iancu).

 2. @nelutu
  Mihoc este in stare sa vanda partidu’ pe bucati lu’ Miron Neculai si lu’ Costi Ostaficiuc.
  Pai, Mihoc tragea sforile la Sacalaz si ameninta consilierii locali sa voteze PUZ-ul lu’ mos Miron, alfel vor platii din buzunarul lor circa 4 milioane de Ioroi daune.
  A participat la doua sedinte de consiliu local din Sacalaz pentru a face presiuni. In final, Miron s-a ales doar cu presiunile pentru ca Curtea de Apel a anulat PUZ-ul.
  Miron a avut grija sa-si aranjeze apele cam peste tot, iar acum au ramas sa plateasca oalele sparte consilierii locali si cei care i-au instigat.
  Surse de pe balta din Sacalaz (aia, ultima pe dreapta, inainte de PUZ-ul lu’ mos Miron) spun ca ar fi un dosar deschis la Politia Economica, la unu „incoruptibil” care cerceteaza ascunzisurile dosarului.
  Poate ajunge si la Mihoc, ca intunecate sunt cararile DNA-ului, iar paguba la care si acesta a contribuit este mai mare de un milion de ioroi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.