EXCLUSIV Maşină cu ţigări de contrabandă, dispărută din faţa postului de Poliţie

EXCLUSIV Maşină cu ţigări de contrabandă, dispărută din faţa postului de Poliţie

0
DISTRIBUIȚI

Scandal de proporţii la postul de poliţie din Moraviţa, unde agenţii au reuşit incredibila performanţă de a rămâne fără o maşină plină tigari duty freecu ţigări de contrabandă. În urma unui control de rutină în localitate, luni, poliţiştii au dat peste un Audi în care au descoperit câteva zeci de cartuşe de ţigări fără timbru, provenite din duty-free-urile de la graniţa cu Serbia. Şoferul a fost dus pentru audieri la post, iar maşina încarcată cu marfa de contrabandă parcată în faţa postului. Când să înceapă să numere ţigările, poliţiştii au avut surpriza să constate că Audi-ul cu corpurile delicte a dispărut fără urmă.


Folosindu-se de dublura cheilor, prietenii traficantului au „umflat” maşina. Au urmat o serie de negocieri extrem de dure între poliţişti şi traficanţi şi până la urmă, la fel de brusc, maşina a reapărut cu tot cu marfă. Surse din cadrul Poliţiei Timiş susţin că la mijloc există legături „fierbinţi” între oamenii legii şi contrabandişti, dispariţia petrecându-se în condiţiile în care vehiculul era, teoretic, păzit. O anchetă internă încearcă să lămurească toate detaliile întâmplării desprinse parcă din filmele de comedie, incidentul fiind ţinut, până acum, la secret.  

Nu este primul incident de acest gen petrecut în zona Stamora Moraviţa. În urmă cu câţiva ani, în vamă, deşi două maşini încărcate cu ţigări de contrabandă au fost păzite toată noaptea de agenţii Poliţiei de Frontieră, peste noapte s-a „evaporat” tutunul. În loc de 18 baxuri, câte au declarat iniţial proprietarele maşinilor că erau , sub prelate au fost găsite, dimineaţa, doar nişte cartoane cu doze de bere românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.