„Psihologul” Robu – reducerea bugetului pentru FC Timişoara provoacă „psihoză în populaţie”

„Psihologul” Robu – reducerea bugetului pentru FC Timişoara provoacă „psihoză în populaţie”

1
DISTRIBUIȚI

Micşorarea finanţării pentru FC Timişoara este unul din factorii care provoacă depresii populaţiei – a susţinut, astăzi, Nicolae nicolae robu pRobu,  senator liberal şi rectorul „Politehnicii” din Timişoara, în cadrul unei conferinţe de presă. Comentând decizia Consiliului Judeţean Timiş de a reduce la 200.000 euro finanţarea către clubul de fotbal condus de Marian Iancu, Robu s-a declarat nemulţumit de faptul că nu s-a respectat ce s-a stabilit iniţial. „O asemenea abordare e fundamental greşită şi ne-ar face nedemni de înaintaşii noştri pentru că este neprincipial să nu-ţi respecţi angajamentele luate retroactiv”, a susţinut senatorul care a catalogat decizia ca făcând parte din „deciziile negative care se iau pornind de la hotărârile guvernului Boc.


Avem tendinţa să mergem numai pe negativ, să reducem, să tăiem. Aceste gesturi provoacă psihoză în societate”. Întrebat de PRESSALERT.ro cum au votat consilierii judeţeni ai PNL  pe această temă, Robu s-a încurcat în explicaţii „nu ştiu cum au votat. Au votat pentru reducere deoarece au trebuit să aleagă răul cel mai mic – să se dea măcar aceşti bani decât nimic”. Senatorul a susţinut că, în următorii ani, FC Timişoara ar trebui să ajungă  să funcţioneze pe sistemul marilor cluburi şi să ajungă să aibă profit.

1 COMENTARIU

 1. Avand in vedere ca marii fotbalisti ai Cimisoarei sunt contarani de-ai mei, adicatealea mahalenti, era normal ca si pa mine sa ma atinga microbul drukerului.
  Mai nene Robule, aici la Timisoara fotbalul a fost la mare cinste iar daca aia de plimba basica pe teren ar juca ceva mai bine, n-ar fi nevoie de ajutorul celor doi barbosi, Brendu’ si Ciuhendu’. Ar veni lumea la stadion, pe Dan Paltinisanu’ ca arabii la Mecca cea sfanta.
  Dar „Unde nema putirinta ce mai chichirez galceava”.
  Daca am cunoste ceva istorie, am fi stiut ca cele doua echipe fanion ale Cimisoarei, Chinezul si Ripensia erau echipe private care nu au fost sustinute de autoritatile locale. In mod normal, Poli Timisoara echipa mult iubita a Banatului, chiar si de subsemnatul, trebuia sa traiasca din belete, cresterea de jucatori, publicitate, vanzare de tricouri si alte materiale sportive precum si din orice alte mijloace folosite de echipele occidentale consacrate, inclusiv din listarea la Bursa a actiunilor clubului.
  Dar asta se va intampla in Romania, cand Corleone, Bebecali Ciobanu, Borcea Butelie, Turcu si Istolu, C(a)opos(u), Elefantu’ si Bursucu (vorba antologicului Toma Caragiu) vor disparea din fotbalul romanesc.
  Chiar imi pare rau de domnu’ rector ca intra intr-un razboi care nu este al lui. Cei doi barbosi, au promis marea cu sarea, avand in vedere ceva enterese politicianiste, dar avand in vedere faptul ca anul acesta si cel viitor nu sunt ani electorali, atunci nu finantam echipa de fotbal. O sa-si aminteasca de Poli la anul prin septembrie 2011, cand bate la usa vant electoral si se aproba bugetele pe anul 2012.
  Fraieri suntem noi, drukerii.
  Nene Robule, un sfat: Fii politician daca vrei sa ai succes. Ai abordat problema asta prea devreme. Ataca si tu prin august 2011, cand bat alegerile la usa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.